• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Praktyki studenckie w nietypowym miejscu

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
249 wizyt
pytanie zadane 5 listopada 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez CSSoup Mądrala (6,460 p.)
Jestem na etapie poszukiwania praktyk studenckich i problem polega na tym, że większość miejsc do których próbowałem się dostać ma ograniczone działanie i przez aktualną sytuację związaną z wirusem nie przyjmują oni praktykantów. Ale ostatnio podczas pewnej rozmowy dostałem propozycję odbycia praktyk w lombardzie, gdzie głównie miałbym ogarniać sprawy związane ze sprzętem, stronką do napisania itd. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś na tym forum odbywał praktyki w podobnym miejscu i czy obyło się bez problemów?
komentarz 5 listopada 2020 przez niezalogowany
Lombard to pewnie na zasadzie, że miałbyś pomagać przy wyceniu sprzętu jak ktoś chce zastawić lub sprzedać. Pewnie właściciel nie ma o tym pojęcia. A strona może być na zasadzie wrzucania przedmiotów do sprzedania. Ewentualnie jakieś tam pozycjonowanie i przygotowywanie opisów. Generalnie poszukują kogoś z techniczną wiedzą. Według mnie tak to wygląda.
komentarz 5 listopada 2020 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)
A praktyki dotyczą jakiego kierunku studiów?
komentarz 6 listopada 2020 przez CSSoup Mądrala (6,460 p.)
Informatyki

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 797 wizyt
pytanie zadane 26 lutego 2020 w Offtop przez Mya Bywalec (2,790 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 2,062 wizyt
pytanie zadane 12 kwietnia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez nik Obywatel (1,640 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 672 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Martita Bywalec (2,520 p.)

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,658 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...