• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Anulowanie 2 miesięcznego okresu próbnego avast

Cloud VPS
0 głosów
2,525 wizyt
pytanie zadane 5 listopada 2020 w Systemy operacyjne, programy przez Alexander Nowicjusz (120 p.)
Witam, zasubskrybowałem próbną wersję avast premium 2 miesiące, bez zakładania konta, bez używania e-maila.Podałem tylko dane z karty.Helpdesk avastu nie rozumie mojego problemu, podawałem 6 pierwszych i 4 ostatnie cyfry karty kredytowej i dalej jest informacja zwrotna że nie mogą znaleźć takiej subskrybcji.

Moje pytanie brzmi jak mogę tą wersję próbną anulować skoro przez maila się nie da bo żaden nie jest do niej przypisany?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 5 listopada 2020 przez tangarr Mędrzec (155,180 p.)
Tutaj znalazłem alternatywne metody anulowania subskrypcji https://support.avast.com/en-us/article/136/

Przy składaniu zamówienia musiałeś podać adres e-mail na który trafiło potwierdzenie zamówienia. Mając numer zamówienia będziesz mógł anulować subskrypcję.

Jeżeli nie posiadasz numeru zamówienia to pozostaje ci zablokować płatności internetowe na swojej karcie lub ewentualnie zastrzeżenie karty i zamówienie nowej.
komentarz 5 listopada 2020 przez Alexander Nowicjusz (120 p.)
Dziękuję Ci bardzo. Na dnie skrzynki znalazłem wiadomość od avast z potwierdzeniem. Dziękuję bardzo :)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,016 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 1,271 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 654 wizyt

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...