Witam. Mam jedno pytanie odnośnie komputera. Chciałem dowiedzieć się, jaki komputer mogę kupić (z możliwością rat) do 3500zł bez monitora, głośników, klawiatury, itd. Sam komputer. Głównie chcę, żeby służył mi do gier (typu warzone, ETS2, GTA5, wiedźmin). Zależy mi nie na samej wydajności, a słabej grafice, ani nie na tylko dobrej grafice, a słabej wydajności, tylko chciałbym podzielić to pół na pół (trochę wydajności/trochę ładnej grafiki). Druga opcja używania komputera, to nagrywanie muzyki (wtyczki, których używam w programie obciążają procesor). Oglądałem ten komputer ze strony hardpc, ale nie wiem, czy w tej cenie nie znajdę czegoś lepszego, więc proszę was o poradę, ewentualnie podsyłanie linków do komputerów, które mogę kupić w tej cenie bo słabo znam się na komputerach. Wchodzi opcja składania komputera. Chcę, żeby posłużył przynajmniej 4/5 lat.
https://sklep.hard-pc.pl/p11230,zestaw-zalecane-pl-3-ryzen-5-3600-spartan-4-gtx-1660-super-16gb-ddr4-512gb-ssd-krux-halo-argb-600w.html
Pozdrawiam!