Z jednej strony masz rację a z drugiej nie. Co jak ktoś przez przypadek np. da złą ankietę albo wstawi dwa razy takie samo pytanie - zdarzają się takie sytuacje. Albo od razu po zadaniu pytanie znajdzie odpowiedź albo uzna że źle to napisał? Wtedy może sobie od razu ukryć i jest okej a tak to pewnie zaraz by się pojawiły jakieś minusy itd a czasem zdarza się że żadnego z nas moderatorów/redaktorów nie ma i wtedy takie coś musi wisieć. Z drugiej strony oczywiście szkoda tych odpowiedzi które zostaną ukryte ale mamy też możliwość ponownego pokazania pytań, także jakby ktoś poczuł się źle z tym że ktoś to ukrył to może napisać PW i wtedy też możemy zadziałać.
Kategorie pytań akurat można zmienić przez edycję więc z tym problemu nie ma. Zgłoszenia tutaj mają tą wadę że nie dostajemy o nich żadnych powiadomień. Nie ma żadnego podziału, odpowiedzialnych za dział czy coś takiego. Wszystko trafia na jedną postronę ze zgłoszeniami i tyle. Nie ma też informacji kto zgłasza i kiedy, jest tylko ilość zgłoszeń czyli w zasadzie to co widzą wszyscy - to mi jednak nie przeszkadza chociaż czasem przydałby się jakiś powód zgłoszenia bo siedzę, szukam o co zgłaszającemu chodziło i nie wiem bo wszystko jest niby okej. Jak już wspomniałem problemem jest to, że zgłoszenia są na osobnej podstronie do której trzeba specjalnie wejść - dlatego czasem tak długo trwa reakcja na zgłoszenie bo jak się nie zajrzy na tą stronę no to nic o zgłoszeniu nie wiem. A rozumiesz jak to bywa czasem się jest zajętym, to coś tam, to się zapomni no i się tam nie zagląda. Jakby było powiadomienie to na pewno reakacja byłaby dużo szybsza ale z drugiej strony wysyłanie powiadomienia o każdym zgłoszeniu do wszystkich moderatorów/redaktorów byłoby też średnie. To moje osobiste takie odczucie, być może ktoś z redaktorów/moderatorów zagląda tam często i mu to nie przeszkadza, nie wiem - wypowiedziałem się za siebie ;)