• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Webtorrent dla zwykłych magnet

0 głosów
405 wizyt
pytanie zadane 20 września 2020 w JavaScript przez Saklavi Obywatel (1,240 p.)
Cześć wszystkim,

piszę serwis, który pozwalać ma na streaming video za pośrednictwem protokołu BitTorrent. Pojawia się tutaj jeden problem: otóż chciałem tutaj użyć biblioteki Webtorrent, ona natomiast, a przynajmniej tak mi się zdaje - w wersji przeglądarkowej nie jest w stanie streamować video za pomocą zwyczajnych plików torrent / magnet. Jeśli ktoś miał już z podobnym problemem do czynienia byłbym bardzo wdzięczny za wskazówki :)
komentarz 20 września 2020 przez jkdfklgdf Nałogowiec (32,020 p.)
Dlaczego nie korzystasz z klienta torrent? Ja korzystałem z uTorrent'a, ale ostatnio przerzuciłem się na dużo lepszy  qBittorrent
komentarz 20 września 2020 przez Saklavi Obywatel (1,240 p.)
Nie bez powodu nie chcę używać zwykłego klienta. Serwis ma użytkownikowi umożliwić streamowanie przez sieć bit torrent oglądanie materiałów video, a nie jego pobieranie. To nie serwis z torrentami, choć pewnie do niego blisko ... co oczywiście nie jest zamiarem.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 847 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 371 wizyt
pytanie zadane 30 sierpnia 2020 w Offtop przez chmod96 Obywatel (1,380 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 325 wizyt
pytanie zadane 26 lutego 2020 w Systemy operacyjne, programy przez lubie internet Użytkownik (780 p.)

93,777 zapytań

142,736 odpowiedzi

323,388 komentarzy

63,381 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...