• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Niezgodność (X-Content-Type-Options: nosniff) typu MIME („text/html”) po przejściu na hosting

0 głosów
1,182 wizyt
pytanie zadane 14 sierpnia 2020 w Hostingi, domeny, usługi przez HowToIT Początkujący (290 p.)
edycja 14 sierpnia 2020 przez HowToIT

Cześć smiley,
dzisiaj dodałam pierwszą stronę na darmowy hosting z infinityfree. Cała strona chodzi bez zarzutu, oprócz dwóch elementów z bootstrapu. Dokładniej chodzi o dropdown-menu. To jest błąd który pojawia się w konsoli:

Zablokowano zasób „https://infinityfree.net/errors/404/” z powodu niezgodności (X-Content-Type-Options: nosniff) typu MIME („text/html”).

Czy mogę coś z tym zrobić czy to wynika z ustawień serwera. Jestem początkująca, więc nie wiem jak się za to zabrać.
Edit. doczytałam, że trzeba wprowadzić zmianę w htaccess, ale na infinityfree mam dostępny tylko odczyt pliku. Co teraz?

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 943 wizyt
pytanie zadane 29 września 2017 w PHP przez niezalogowany
0 głosów
0 odpowiedzi 218 wizyt
pytanie zadane 27 lipca 2020 w Python przez Ubermade Bywalec (2,020 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 302 wizyt
pytanie zadane 10 stycznia 2018 w JavaScript przez rafal.budzis Szeryf (86,440 p.)

93,740 zapytań

142,675 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,319 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...