• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Praca w TTPSC dla Senior Frontend/Fullstack Developera

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
872 wizyt
pytanie zadane 10 sierpnia 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez Tealwing Nowicjusz (120 p.)
edycja 11 sierpnia 2020 przez Tealwing

Cześć,

szukam kilku Senior Frontend/Fullstack Developerów dla firmy Transition Technologies PSC, która specjalizuje się w tworzeniu rozwiązań IT dla przemysłu.

W Polsce TTPSC ma biura w Łodzi, Kielcach, Białymstoku, Poznaniu i Zielonej Górze. W przyszłym roku planujemy otworzyć Wrocław. Jak ktoś preferuje pracę 100% zdalnie to też zapraszam :) Może kogoś zainteresuje jakiś z poniższych projektów? 

• Współpraca z polskim zespołem, nowe aplikacje oraz utrzymanie/rozwój obecnych
  • Praca w Scrum/Agile
  • Angular 7 lub 8 na front end
  • Java, Spring na backend
  • Komunikacja pod REST
  • Możliwe wyjazdy do Wrocławia, raz na dwa tygodnie.
  • Specjaliści dołączający do zespołu klienta

• Współpraca z polskim zespołem, nowe funkcjonalność do platformy klienta
  • Praca w Scrum/Agile
  • Na FrontEnd raczej React ale zdarza się też Angular. Klient ma też swój własny framework do UI
  • Java/Kotlin wsparte Spring na backend
  • Mikroserwisy
  • Preferowana chęć do pracy jako fullstack
  • Mamy całe zespoły z rolą TechLead po naszej stronie
  • Google Cloud
  • PO po stronie klienta

• Współpraca z zagranicznym zespołem, nowe aplikacje wspierające prace fabryk klienta
  • Praca w Scrum/Agile
  • Na FrontEnd React + mikroserwisy
  • Java/Spring na backend
  • Mamy całe zespoły z rolą TechLead/Architect i Proxy-Product Owner po naszej stronie
  • AWS
  • Angielski kluczowy

• Nowy klient z US
  • będziemy robili appki w javascriptowe (Node na backend, front dowolny).
  • Appki będą osadzone na Azure
  • Angielski kluczowy

Oferujemy:

• Pracę w firmie, w której pracownicy najbardziej cenią przyjazną atmosferę i elastyczne podejście;
  • Możliwość rozwoju kompetencji poprzez dostęp do szkoleń online, wewnętrzne szkolenia otwarte oraz specjalistyczne ścieżki rozwoju;
  • Pracę przy innowacyjnych projektach z wykorzystaniem nowoczesnych technologii;
  • Elastyczne formy współpracy – UoP/B2B/inne;
  • Stabilność zatrudnienia – nastawienie na długotrwałą współpracę;
  • Brak dress code’u, spotkania integracyjne, konkursy wewnątrzfirmowe, Multisport, ZFŚS (wczasy pod gruszą, dofinansowanie żłobka/przedszkola dziecka, paczki świąteczne), owocowe wtorki, słodkie czwartki, program rabatowy na zakup auta;

Nie podaję widełek bo chciałbym prosić, aby każdy sam wycenił swój czas.
Praca na pełen etat.

Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu agata.kopertowska@ttpsc.pl lub Linkedin (podlinkowany w moim profilu)

W razie pytań jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam, Agata :)

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 10 sierpnia 2020 przez Wiciorny Ekspert (281,310 p.)

Nie podaję widełek bo chciałbym prosić, aby każdy sam wycenił swój czas.
Praca na pełen etat.

a to dobre.... takie rzeczy tylko w Polsce.  

2
komentarz 10 sierpnia 2020 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Czyli konkurs: kto zgodzi się zarabiać mniej :)
komentarz 10 sierpnia 2020 przez tkz Nałogowiec (42,060 p.)
Brak widełek nie jest czym, co wyróżnia tylko polski rynek pracy. W Holandii, gdzie odbywałem praktyki, również stosuje się takie zabiegi. Jest to dość spotykane na zachodzie.
1
komentarz 10 sierpnia 2020 przez Wiciorny Ekspert (281,310 p.)

@reaktywny, taki trochę konkurs na to, kto jest mniej pewny swego, albo kto jest "mało zachłanny" no serio jak człowiek z natury nie jest jakiś snob, to raczej trudno z racji skromności choćby tak wycienić siebie. 

komentarz 10 sierpnia 2020 przez Wiciorny Ekspert (281,310 p.)
no jak praktyki w Polsce załatwiałeś na Holandie, to wiadomo zę kontrachent:) ja pracuje od lat w niemieckiej firmie i nie spotkało mnie jeszcze żeby jakakolwiek oferta nie miała OD-DO widełek, zresztą od 1,5 roku jest to wymóg formalny i możesz tego zażądać :)
Dlatego w Polscce nie chciałem pracować, bo raz że podatki za duże, to dwa  właśnie takie są kruczki :)
komentarz 10 sierpnia 2020 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
W Niemczech i Skandynawii rzeczywiście rzadko są widełki, ale są czasem. Na świecie są różne zasady i przepisy prawne, itd. Ale wiadomo, że wysokością zarobków zwykle chwalą się te firmy, które rzeczywiście mają się czym pochwalić :)
komentarz 11 sierpnia 2020 przez Wiciorny Ekspert (281,310 p.)

Pani Agato, śmiem twierdzić, ze jak występuje Pani już pod Imieniem i Nazwiskiem
agata.kopertowska@ttpsc.pl

to raczyłbym uważać na słowa :) bo internet nie śpi i niemiłoby było jak ktoś, zgłosiłby :), że pewna rekruterka z firmy X - lekceważy  wstępnych/potencjalnych kandydatów i psuje politykę firmy.
Więc z całym szacunkiem, jak już coś oferować to rzetelnie :), a nie szukać jeleni

Pozdrawiam cieplutko użytkownik Forum

2
komentarz 11 sierpnia 2020 przez Tealwing Nowicjusz (120 p.)
Panie Wiciorny,

oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie występuję anonimowo. Anonimowy post nie byłby poważny w stosunku do potencjalnych kandydatów :)
Przykro mi, że odebrał Pan to jako atak. Nie miałam złych intencji.

Temat jest kontrowersyjny przy czym dla mnie również niewygodny i trudny, ponieważ tego typu decyzje nie zależą ode mnie.
Jak wspomniane było wyżej, Polskie prawo nie wymusza podawania widełek. W takich wypadkach pracodawca ma prawo zdecydować czy chce je upubliczniać, a kandydat zdecydować czy chce wziąć udział w rekrutacji.

Również pozdrawiam cieplutko :)

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 729 wizyt
+27 głosów
3 odpowiedzi 2,008 wizyt
+2 głosów
1 odpowiedź 444 wizyt

93,441 zapytań

142,434 odpowiedzi

322,681 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...