• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

asembler ZL4PIC programowanie

0 głosów
306 wizyt
pytanie zadane 7 czerwca 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez gunaterek Bywalec (2,760 p.)
Witam, szukam kogoś kto pomógłby mi zaprogramować mikrokontroler  PIC16F819, który ma być odpalony na zestawie  ZL4PIC.  Chodzi o to by zaprogramować układ , który po wykryciu przyciśnięcia i-tego przycisku zapala i-tą diodę świecącą LED i gasi inne diody. Podczas zwalniania przycisku stan diod pozostaje bez zmian. Liczba aktywnych przycisków powinna wynosić 3 albo 4. Początkowo wszystkie diody powinny być zgaszone.

1 odpowiedź

–4 głosów
odpowiedź 7 czerwca 2020 przez p099 Mądrala (6,390 p.)
Nie możesz sam napisać? serio?
4
komentarz 7 czerwca 2020 przez tkz Nałogowiec (42,040 p.)
Dlaczego sam nie budujesz domu? Dlaczego sam nie naprawiasz samochodu? Dlaczego sam się nie leczysz? Operacje też sam potrafisz przeprowadzić? Wiesz co to rynek usług?
komentarz 7 czerwca 2020 przez p099 Mądrala (6,390 p.)
Skąd wiesz że nie robię tego sam? Jedynie się spytałem dlaczego nie może tego wykonać, autor posta nie napisał że nie potrafi tego wykonać. I tak to prawda, ja wszystko robię sam przecież sam buduje dom, sam naprawiam samochód, sam się leczę a z operacji nie korzystam co nie wyklucza że nie potrafię. Pozdrawiam cieplutko
1
komentarz 7 czerwca 2020 przez KamQiX Dyskutant (9,090 p.)

Nie możesz sam napisać? serio?

Poważnie nie widzisz nic złego w takiej, nic nie wnoszącej do tematu, odpowiedzi? Najwyraźniej nie może lub nie chce.

Przecież odniosłem się do tematu pisząc tutaj moją odpowiedź. Skąd wiesz że autor posta nie chce tego wykonać lub zrobić?
I w jaki sposób pomogłeś autorowi tematu?

Odpowiedz mi na moje pytania które zadałem wcześniej, jeżeli autor posta odpisałby dlaczego by nie wykonał albo jaki ma problem to bym pomógł bo może być prawdopodobne ale nie oczywiste że autor zatrzymał się na jakimś etapie podczas tworzenia kodu, wtedy możemy udzielić zamiast wysyłać gotowy kod a w drodze do potrzeby zawsze trzeba uwzględnić każdy przypadek.

Temat powstał w dziale "ogłoszenia, zlecenia", więc zgaduje, że autor nie chce tego zrobić sam, tylko zapłacić komuś za napisanie kodu.

Zgadujesz powiadasz, a to nie oznacza że jest tak na pewno.
Nawet nie uwzględniłeś błędów autora, mógł np. zamieścić temat w złym dziale? 

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 187 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 213 wizyt
pytanie zadane 5 września 2018 w Ogłoszenia, zlecenia przez KaRoLiNakk Nowicjusz (160 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 188 wizyt
pytanie zadane 1 grudnia 2023 w Assembler przez hutsalo1998 Użytkownik (540 p.)

93,604 zapytań

142,527 odpowiedzi

322,995 komentarzy

63,090 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...