Witam serdecznie,
Jakiś czas temu zmieniłem w komputerze zwykły dysk twardy na PNY CS900 480GB SSD ATA DEVICE oraz przesiadłem się z Windows 7 na Windows 10. Komputer dostał drugie życie, ale coś nie pykło i mam w kompie ciekawą przypadłość. Kiedy oglądam filmy lub seriale na YouTube lub Netflix, to po pewnym czasie zaczyna rozmywać się synchronizacja obrazu i dźwięku. Nie ma znaczenia z jakiej przeglądarki korzystam, dodatkowo problem występuje również w aplikacji Netflix. Przez jakiś czas pomagało wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i było ok, lecz ostatnio nawet to nie pomaga. Postanowiłem postawić system na nowo ale problem nie zniknął. Nie wiem już gdzie szukać. Wszystkie sterowniki zainstalowane i nadal nic. Zastanawiam się czy mój komputer jest za słaby już do takich rzeczy. Oto specyfikacja:
Procesor: Intel core 2 duo 4400 2.0GHz
Ram: 4GB
Grafika: NVIDIA GeForce GT 240
Dodam, że w grach wszystko działa ok. tablet, smartfon, tv działają bez problemu.
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, podpowiedzi to bardzo proszę o pomoc. Może czegoś brakuje, nie mam już pojęcia co robić.