Cześć.
Od około lutego programuje w PHPie, HTML, CSS i JS od około 2019 tylko z przerwą od około czerwca do lutego(początku przygody w PHPie). Potrafię dość dużo w Pythonie, lecz wątpię aby ktoś chciałby coś z pythona(nie robiłem nic z Django i Flask. Raczej sieci itp.). Chciałbym zacząć robić strony i inne usługi dla innych ludzi. Mieszkam na Biskupinie we Wrocławiu, umiem podstawowo konfigurować routery(hasła,nazwym, szyfrowanie itp. do port forwardu). Potrafię postawić serwer webowy z bazą danych. Nie nazwałbym się Full Stackiem ale umiem trochę frontendu i backendu. Zrobiłem system biblioteki (trochę słaby jako iż był to mój pierwszy projekt), System z notatkami(jako drugi projekt) i Forum z chatem(trochę niedopracowany, wciąż ulepszam ten projekt). Z samego programowania trochę umiem, większości nauczyłem się z Pythona. (nie umiem dobrze o sobie mówić :( ). Umiem składać proste layouty w css'ie, jestem fanem minimalizmu. Mam przygotowane 3 templatki designu, lecz jestem otwarty na propozycje klienta. Nie liczę na jakieś ogromne stawki.
A więc tak. Potrafię zrobić stronę, podpiąć ją do bazy danych i wstawić ją na serwer.
Co sądzicie o moich umiejętnościach i czy mam szansę dostać jakieś zlecenia?