• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

język golang i własna baza danych lub inny język

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
169 wizyt
pytanie zadane 6 maja 2020 w Python przez bbbbbbbb Użytkownik (950 p.)
Witam, czy ktoś z forumowiczów wie może jak stworzyć własną bazę danych jak np. mongodb? chodzi mi o to że nie ma ona być komercyjna ale ma być moim własnym projektem z ciekawości. `chodzi generalnie o to że chciałbym zapisywać dane podobnie do jsona ale w trochę zmienionym formacie, program np. napisany w pythonie ma odczytywać te dane i robić odpowiednie akcje. Może da radę napisać coś takiego w pythonie ? Wpisałem w tytuł język go ponieważ czytałem w necie że nadaje się dobrze do tego rodzaju projektów. I pytanie drugie czy i jak w pythonie napisać program który tworzy nowy plik z pewnymi formułami pythona w nim? wygląda to następująco mam plik 'startowy' w którym są odpowiednie pola kiedy wpiszę np. true w nade pole czyli: Class: true to chciałbym aby po odpaleniu tego pliku tworzył się kolejny plik o dowolnej nazwie w którym by była napisana pusta klasa pythona. Taki jak by preprocesor?

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

–20 głosów
1 odpowiedź 1,772 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 348 wizyt
pytanie zadane 14 października 2017 w Inne języki przez uczen_tech123 Początkujący (420 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 959 wizyt
pytanie zadane 7 marca 2019 w Inne języki przez Pivot Użytkownik (560 p.)

93,383 zapytań

142,383 odpowiedzi

322,539 komentarzy

62,745 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...