Hej!
Mam pytanie do Was, nad którym sama zastanawiam się już od 2 dni i nic z tego nie wniknęło :( mianowicie kiedy odpalam sobie stronkę (plik html swojej strony) z dysku komputera i oglądam ją w podglądzie plików z komputera bez wrzucania na hosta (tzn jak Pan Mirosław to robi na każdej lekcji kursu :) ) to strona wygląda dobrze, wszystkie divy są ułożone prawidłowo, style czcionek, kolor czcionek, tła, itd. wszystko wygląda tak jak ustalone zostało w plikach css, natomiast po wrzuceniu plików na hosting (cyber-folks- dawniej linuxpl.com), stronka totalnie się rozjeżdża :( jakby hosting olewał zapisy z css, divy nagle są wszystkie pod sobą, kolory czcionek pozmieniane, wielkość czcionki tak samo zmieniona, divy który były np ustalone na konkretną szerokość teraz zajmują całą szerokość strony itd itd ogólnie jeden wielki chaos :)
Ma ktoś jakiś pomysł? czy ktoś miał podobny problem?
Dodam jeszcze ze mam ogólnie 3 pliki css o różnych nazwach które wrzucam na hosting- natomiast pilnuje nazw folderów itd żeby było takie same, tzn nie jest tu problemem np. to że w pliku html jest ścieżka dostępowa która potem różni się na hostigu przez np inną nazwę foldera, w którym jest dany plik css (różne pliki css opisujące różne podstrony oraz element interaktywny na stronie - zdjęcie z animacjami na nim po kliknięciu itd)
Dziękuje z góry za jakąkolwiek chęć pomocy!
Update: Na operze jest problem który opisałam wyżej, na Firefox strona widzę ze otwiera się prawidłowo... pozdrawiam Asia!