• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Szukam początkującego front-endowca do współpracy

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+3 głosów
238 wizyt
pytanie zadane 3 maja 2020 w JavaScript przez pixelnub Początkujący (390 p.)
zamknięte 3 maja 2020 przez pixelnub

Hej,

Szukam front-endowca (początkujący / junior), który chciałby zwiększyć swoje doświadczenie / portfolio poprzez wykonanie kilku ciekawych projektów.

O mnie:

-Uczę się programowania od ponad roku. Od początku wolałem back-end, nawet ten zły i okropny php :D. Teraz piszę w Node.js, ogarniam WebSockety, bazy danych SQL / NoSQL (zwłaszcza MongoDB), caching (własny lub Redis), JsonWebTokens i wiele innych back-endowych technologii. Głównie interesuje mnie bezpieczeństwo i optymalizacja serwera tak aby jakość była na jak najwyższym poziomie. Z front-endu ogarniam podstawy Reacta i w miarę dobrze umiem pisać w AngularzeJS, jednak robienie całego projektu (front-end + back-end) samemu jest ciężkie i trudno robić to i to jednocześnie - dlatego też napisałem ten temat.

Cel:

-Chyba oczywiste - chodzi tutaj o wzbogacenie swojego doświadczenia i portfolio (niezwykle cenne jako junior :D)

-Kolejnym atutem to jest pokazanie, że pracuje się z kimś, a nie samemu - praca w grupie też ma znaczenie

Konkrety:

-Pierwszym projektem jest Czat - wiadomości tekstowe / połączenia głosowe / dodanie różnych API, np. Giphy

-Po zakończeniu pierwszego projektu jestem otwarty na nowe propozycje (z wyjątkiem to-do listy i kalendarzy - każdy chyba wie dlaczego). Sam mam wiele ciekawych pomysłów, którymi z chęcią podzielę się na pw / discordzie.

-Myślę, że to oczywiste, ale jednak wolę dopisać. Komunikacja ma dla mnie ogromne znaczenie, więc discord to taki `must-have` w tym przypadku. Uważam, że bez dobrej komunikacji nie powstanie nic ciekawego.

Jeśli znajdą się osoby zainteresowane to możecie napisać tutaj, bądź też na mojego discorda (damian#0015).

Można też wejść na nasz serwer: https://discord.gg/27sYEr4

Edit. trochę edytowałem post, żeby był czytelniejszy :)

komentarz zamknięcia: Ogłoszenie nieaktualne

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 3 maja 2020 przez pixelnub Początkujący (390 p.)
Dodam tylko, że jeśli są tu osoby zainteresowane grafiką / designem, a nie koniecznie zajmują się kodowaniem to również istnieje szansa współpracy :)
+1 głos
odpowiedź 3 maja 2020 przez Michał Gibas Pasjonat (19,630 p.)
Jestem zainteresowany współpracą :)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 177 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 217 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 898 wizyt

93,430 zapytań

142,427 odpowiedzi

322,652 komentarzy

62,792 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...