Witam, czy wie ktoś jak skutecznie pozbyć się Malware ze strony? Chodzi o to, że strona została zawirusowana tak, że nie dało się w ogóle na nią wejść. Znalazłem w plikach PHP jakieś dziwne skrypty i je usunąłem. Posprawdzałem pliki, zrobiłem update wszystkich plików core'owych WP i stronę odzyskałem. Postawiłem bazę danych na nowo z nowymi hasłami itp., a w panelu administracyjnym WP znalazłem konto admina, który nazywał się jak wygenerowany przez bota np. "sjkdaksdj@sdassa.sd". Usunąłem to konto i strona na pozór działa - jest postawiona na nowo razem z bazą, wyczyszczona i zmienione są wszystkie hasła. Problem w tym, że strona śmiga, ale po kliknięciu w koszyk nadal przekierowuje do reklam. Adres pokazuje niby na "/cart", a klikasz i nie da się zrobić nic, a reklamy Cię bombardują. Czyli skoro nie da się wejść w koszyk, to nie da się nic kupić, więc sklep jest bezwartościowy. Wie ktoś jak pozbyć się tego dziadostwa raz a porządnie? Próbowałem różnych wtyczek i nadal nic, niektóre nawet nie wykrywają że coś jest nie tak. Mam WP seciruty, firewalle itp też wszystko powłączane.
Z góry dzięki za odpowiedzi, uratujecie mi życie, jak się uda znaleźć jakieś rozwiązanie.