• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odzyskanie plików

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
160 wizyt
pytanie zadane 8 kwietnia 2020 w Systemy operacyjne, programy przez daabro Nowicjusz (120 p.)
Hej, mam do wasz wszytskich pytania. Czy jest opcja odzyskania plików z dysku zewnętrznego?

Wyjaśnię teraz całą sytuację: Chciał zainstalować od nowa system Windows na moim laptopie za pomocą nośnika instalacyjnego, który uprzednio pobrałem ze strony minecrosoftu. Wszytko robiłem zgodnie z instrukcją przedstawioną na stronie. Plik instalacyjny stworzyłem na dysku zewnętrznym. Także zmieniłem mój dysk 1Tb w nośnik instalacyjny windowsa 10. Nie wiedziałem że przez to wszystko się usunie.... Na dysku miałem mase zdjęć i innych plików. Czy jest szansa odzyskania tych usuniętych plików?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2020 przez PolYGlok Pasjonat (19,450 p.)
Ponoć za pieniądze to można odzyskać ale zależy jak to usuwałeś 'twardo' czy miękko. I jeszcze ma czyba ma znaczenie rodzaj nośnika-ponoć z talerzy łatwiej się odzykuje. Dawno się tym nie interesowałem to nie wiem jak jest teraz.
komentarz 9 kwietnia 2020 przez sefir Dyskutant (8,560 p.)
Zgadza się. Można odzyskać, sam to czasem robię klientom. Kwestia tylko ile można odzyskać.

Podobne pytania

+1 głos
3 odpowiedzi 332 wizyt
pytanie zadane 3 sierpnia 2020 w Sprzęt komputerowy przez boneoflive Użytkownik (930 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 824 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 435 wizyt
pytanie zadane 11 listopada 2016 w Sprzęt komputerowy przez Saul23 Nowicjusz (120 p.)

93,430 zapytań

142,427 odpowiedzi

322,652 komentarzy

62,792 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...