Cześć. W tym problemie biorą udział trzy urządzenia. Jedno jest w moim domu. Dwa daleko w innym miejscu. Chodzi o to, że muszę je ze sobą skomunikować. W oddalonym miejscu jest tuner telewizyjny który będzie odbierał sygnał z internetu. Muszę ten tuner telewizyjny podłączyć do routera. Roboczo nazwijmy go router A. Następnie ten tuner musi pobrać dane z mojego domu, z mojego rutera. Roboczo nazwijmy go routerem B. Tuner i router A, znajdują się w jednym pomieszczeniu. Router A ma dostęp do internetu i normalnie chodzi (wifi domowe). Router B jest u mnie w domu, daleko od Routera A. Wyobrażam sobie to w następujący sposób. Tuner muszę podłączyć do Routera A np. za pomocą kabla albo wifi. Następnie musi dojść do komunikacji pomiędzy tunerem a Routerem A czyli muszę jakoś dodać tuner do tego Routera, tak? Następnie Router A muszę skomunikować z Routerem który znajduje się u mnie w domu, Routerem B. Czyli w Routerze B, muszę w jakiś sposób dodać Router A. I już to będzie koniec? Czy jednak nie i muszę ten tuner dodać nie tylko do Routera A ale i do Routera B? Czy muszę do tego posiadać jakieś specjalne Routery? Proszę objaśnić szczegółowo jak to zrobić? Ten tuner musi myśleć że jest u mnie w domu, w mojej sieci, mimo że jest wiele km dalej.