• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Łączność WiFi

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
572 wizyt
pytanie zadane 14 lutego 2020 w Sieci komputerowe, internet przez Ferrow Początkujący (360 p.)
Witajcie. W mieszkaniu gdzie mam światłowód, internet chula i nie ma z nim problemu. Gdy zaś jestem w domu to laptop czasem się łączy z wifi, czasem nie. Nie ma wtedy innego wyjścia jak zrestartować router chociaż na wszystkich innych urządzeniach działa. Kiedyś nie było z tym problemu a nie dawno się pojawił. Zaaktualizowałem wszystkie sterowniki kart sieciowych. Otwieranie laptopa to swoista ruletka. Nie ma się pojęcia czy internet będzie działał czy nie, a nawet jeśli działa to zaraz lub po dłuższym czasie muszę restartować router. Proszę o pomoc.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 14 lutego 2020 przez Marak123 Stary wyjadacz (11,190 p.)
A przy łączeniu się z innymi routerami też tak się dzieje czy normalnie się zawsze łączy bo jeżeli jest w każdym przypadku tak samo to możliwe że karta sieciowa szwankuje
komentarz 15 lutego 2020 przez Ferrow Początkujący (360 p.)
Niestety nie wiem bo laczylem sie tylko z tymi dwona

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 169 wizyt
pytanie zadane 28 lutego 2024 w Sieci komputerowe, internet przez Ququ Nowicjusz (120 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 849 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 387 wizyt

93,439 zapytań

142,431 odpowiedzi

322,674 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...