• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Przyjmę zlecenie "WIELE JĘZYKÓW"

Object Storage Arubacloud
–5 głosów
419 wizyt
pytanie zadane 7 lutego 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez Gildin1_2 Gaduła (3,060 p.)

Witaj, musisz mieć prywatny projekt a wszędzie jest drogo?

Napisz do mnie, dogadamy się.

Oferuje projekty w językach 

Python, html, css, c++, c#, sql, java, lua

Jesteś zainteresowany ? Pisz prywatną wiadomość na serwisie forum.pasja-informatyki.pl

 

UWAGA

zaliczka 25% przy projektach do 500 zł

zaliczka 15 % od 500 zł do 1000 zł

zaliczka 10 % powyżej 1000 zł

2 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 7 lutego 2020 przez Paweł123 Nałogowiec (33,500 p.)
Jakieś portfolio?
komentarz 7 lutego 2020 przez Gildin1_2 Gaduła (3,060 p.)
Wszystko podaję na priv

;)
8
komentarz 7 lutego 2020 przez Paweł123 Nałogowiec (33,500 p.)
xd
To powodzenia
komentarz 7 lutego 2020 przez Gildin1_2 Gaduła (3,060 p.)
Nie chcesz to nie korzystaj. Nie namawiam.
+2 głosów
odpowiedź 20 lutego 2020 przez Polo21 Nowicjusz (200 p.)
Ten "jegomość" to zwykły oszust. Nie polecam! Dostał ugadaną zaliczkę i kontakt się urwał jak trzeba było się rozliczyć z zlecenia. Przestrzegam przed tym człowiekiem.
komentarz 20 lutego 2020 przez Patrycjerz Mędrzec (192,320 p.)
Potrafisz udowodnić swoje oskarżenia? Jeśli nie, to ta uwaga zostanie usunięta.
komentarz 20 lutego 2020 przez Polo21 Nowicjusz (200 p.)
Mam historie 30 wysłsnych maili do tego człowieka.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 517 wizyt
–2 głosów
0 odpowiedzi 581 wizyt

92,572 zapytań

141,423 odpowiedzi

319,645 komentarzy

61,959 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...