• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Front end - moja droga i pytanie :)

Cloud VPS
+1 głos
289 wizyt
pytanie zadane 18 stycznia 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez soiloui Nowicjusz (130 p.)

Cześć,

Od około 3 miesięcy zajmuje się Front endem i dotarłem do miejsca, gdzie wypada zapytać osoby 3'cie o opinię na temat pisanego kodu i zasięgnąć rady odnośnie gotowości na framework - czy to już? :D
Poniżej zamieszczam linki do 2 'projektów', dajcie znać co myślicie, za każdą opinię jestem wdzięczny :)

komentarz 18 stycznia 2020 przez Aisekai Nałogowiec (42,190 p.)
Kod pokaż, bo ciężko ocenić cokolwiek bez kodu. W framework zawsze możesz wejść, języka będziesz się uczył podczas rozwiązywania problemów.

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 18 stycznia 2020 przez Paweł Nąckiewicz Nałogowiec (48,990 p.)
Strona o książkach nie ma responsywności dla bardzo małych ekranów i fajnie byłoby mieć możliwość wprowadzenia od razu ilości książek :)

Pozatym bardzo fajnie to wygląda
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020 przez adam_jankowski Mądrala (5,970 p.)
Na pewno, polecam Ci się zacząć uczyć Bootstrapa. Używanie tylu selektorów @media, tak jak na pierwszej stronie, mija się z celem. Jest to marnotrawstwo, linii kodu, a co najważniejsze czasu. Jednak poza bootstrapem, radziłbym Ci jeszcze trochę podszkolić swoje umiejętności, jeśli faktycznie chcesz się w przyszłości zajmować front-endem.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 764 wizyt
pytanie zadane 21 stycznia 2020 w HTML i CSS przez El Lirón Obywatel (1,350 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 1,372 wizyt
+1 głos
0 odpowiedzi 226 wizyt

93,453 zapytań

142,448 odpowiedzi

322,718 komentarzy

62,831 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...