• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Witam was czy ktoś pisze pluginy do gry minecraft ?

VPS Starter Arubacloud
–9 głosów
1,098 wizyt
pytanie zadane 4 sierpnia 2015 w Offtop przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
zmienione kategorie 4 sierpnia 2015 przez uMAXa
Witam was czy ktoś pisze pluginy do gry minecraft ? Planuje robić serwer typu sky-block lub wojny frakcji (gildi)

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 4 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Jeśli cię tak interesuje zaprzegnięcie do roboty ludzi z forum, to czy nie mógłbyś zmienić kategorii pytania na Offtop?

komentarz 4 sierpnia 2015 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Nie wiedziałem co to jest
komentarz 4 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Że nie wiedziałeś, to nie oznacza, że nie możesz jej zmienić. Kliknij przycisk do edytowania pytania i zmień kategorię, proste? Proste! smiley

+1 głos
odpowiedź 4 sierpnia 2015 przez niezalogowany
Obawiam się, że nie :( Nikt na tym forum nie pisze żadnych pluginów do Minecrafta.

ALE! Jeśli umiesz pisać w Javie, to droga wolna!, możesz sobie sam napisać ;)

Proszę, tutaj jeden z tutoriali https://www.youtube.com/watch?v=oA_CZ0wsk6A Pierwszy lepszy znaleziony w internecie, mnie się wydaje fajny, gościu dobrze gada i tłumaczy ;)

Jeśli serio chcesz mieć jakieś pluginy do Minecrafta, to czas się nauczyć je pisać / nauczyć się Javy / ściągnąć sobie gotowe z internetu (tutaj strona z wszystkimi pluginamy http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/69296-plugin-na-ka%C5%BCdy-serwer/ ).

Wybierz co chcesz ;)

Miłego grania! I żeby ci serwer odpalił ;)
komentarz 4 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Jedyny miłosierny, który pochylił się nad potrzebującym laugh Prawie, jak Miłosierny Samarytanin angel

komentarz 4 sierpnia 2015 przez niezalogowany
:D No przecież widać, że początkujący, że jeszcze w Minecrafta gra (ale to jest i tak jest super gra ;)), no to co, wszyscy go hejtują ;) No to mu pomogę, nie, że bezpośrednio, ale go nakierowałem na pewne rzeczy ;)
komentarz 4 sierpnia 2015 przez niezalogowany
A nawet ładnie napisał! Wszystko fajnie wytłumaczył, widać, że nie zna adiego ;)
komentarz 4 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Może dajmy już sobie spokój z adim wink

komentarz 4 sierpnia 2015 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Ja nie dla grania ja do zapychania kieszonki:P
komentarz 4 sierpnia 2015 przez niezalogowany
Dobra :3

12 znaków (')_(')
komentarz 4 sierpnia 2015 przez ReksetoDev Gaduła (4,530 p.)
NIE NIE I NIE ! kamilkime uczy zlych praktyk w javie ! pokazuje on API silnika serwerowego jak i bukkit ale co do OBIEKTOWOŚCI NIE POKAZUJE NIC ! Polecam CorraxTheTutorial
0 głosów
odpowiedź 4 sierpnia 2015 przez Avernis Nałogowiec (27,400 p.)
Ja piszę proste mody :d jak mi się nudzi, a w mc już nie gram ponieważ coś mi się z javą pokićkało i teraz tylko te mody co ja napiszę działają. Dopiero też jak zaczołem naukę c++ i weszłem w rejon obiektówki to zobaczyłem że mody pisze się  obiektowo
komentarz 4 sierpnia 2015 przez Rogargol Pasjonat (16,600 p.)
@Patrycjerz, ja mam podobnie, ale dopiero od kilku lat. Wypowiedzi na forum traktuje troche ulgowo, bo to zywiolowa dyskusja i czesto pospiech generuje literowki, czy male zaniedbania. Zapewne zdarzaja mi sie bledy. Jednak staram sie mimo wszystko trzymac jakis poziom. Jednak w momencie jak pisze np maila, to nie pozwalam sobie nawet na najprostrze potkniecia interpunkcyjne.
komentarz 4 sierpnia 2015 przez niezalogowany
Dobra, koniec tematu! Ty - do kąta, ty - pod ścianę, a ty... A ty idź już grać w tego Minecrafta!
komentarz 12 sierpnia 2015 przez uMAXa Gaduła (4,290 p.)
Teraz cs go :D
komentarz 12 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Musiałeś to napisać? devil

komentarz 13 sierpnia 2015 przez Rogargol Pasjonat (16,600 p.)
Hehe gratulacje, jestes w pelni stereotypowym gimbusem :D

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 3,012 wizyt
pytanie zadane 21 maja 2019 w Java przez Kamil Sadowski Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 516 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 583 wizyt
pytanie zadane 8 stycznia 2020 w Systemy operacyjne, programy przez Bartek12 Mądrala (5,510 p.)

92,453 zapytań

141,262 odpowiedzi

319,088 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...