Cześć wszystkim. Tworzę stronę z ogłoszeniami, na której stałym elementem jest nawigacja przyczepiona do górnej części przeglądarki oraz stopka. Mam kilka podstron, więc aktualnie mam zrobione to tak, że w jednym pliku .php przechowuję kod html nagłówka, a w drugim stopki i na każdej stronie wczytuje te kody za pomocą include w php. W nawigacji strony docelowo ma się znajdować wyszukiwarka, kilka opcji (które zawierają swoje submenu. Opcjami w submenu będą kategorie ogłoszeń, które będą sortowane w zależności od ilości wyświetleń danej kategorii) oraz przyciski logowania i rejestracji (które otwierają okna na tej samej stronie za pomocą js, pozwalające na wykonanie tych czynności). Natknąłem się ostatnio na naszym forum na Twiga, który umożliwia realizacje właściwie tego samego, ale z tego co czytałem to ludzie polecają go raczej do bardziej zaawansowanych rzeczy. I teraz moje pytanie, czy w moim przypadku warto skorzystać z Twiga? Wgl kiedy warto z niego korzystać? Jakie są jego plusy, minusy?