• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Adobe Creative Cloud - odnowienie subskrypcji

Cloud VPS
0 głosów
168 wizyt
pytanie zadane 29 listopada 2019 w Systemy operacyjne, programy przez adobeswir Nowicjusz (120 p.)
Cześć,

Mam pytanie odnośnie odnowienia subskrypcji Adobe CC po roku użytkowania. Zaproponowano mi odnowienie ale cena wzrosła z 29,99 na 49,99 euro netto. Nie mam z tym większego problemu ale chciałbym założyć nowe konto na innym adresie mailowym i podpiąć inne konto bankowe. Zostałby jedynie ten sam nr NIP na fakturze. Problem w tym że taka subskrypcja jest wtedy tańsza. Czy z punktu widzenia regulaminu Adobe jest to legalne? Nie udało mi się znaleźć żadnego podpunktu próbując wyszukać po słowach kluczowych a nie będę wertował całego regulaminu. Więc pytanie jest takie - czy jeżeli zrezygnuję z subskrypcji aktualnej i założę nowe konto na inny adres mailowy, podepnę nową kartę bankową ale podepnę stary adres NIP to czy to w jakiś sposób łamie regulamin i czy to zadziała czy Adobe odrzuci mój nr NIP ze względu na powiązanie z innym kontem?

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 2,405 wizyt
pytanie zadane 22 października 2017 w Grafika i multimedia przez KamQiX Dyskutant (9,090 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 192 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 1,107 wizyt
pytanie zadane 23 maja 2020 w Offtop przez SiekamCebule Początkujący (370 p.)

93,464 zapytań

142,459 odpowiedzi

322,730 komentarzy

62,844 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...