• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Visual Studio Code Beautify bez reakcji na zapis

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
2,036 wizyt
pytanie zadane 7 września 2019 w Systemy operacyjne, programy przez Grzegorz Mikina Dyskutant (8,060 p.)
edycja 7 września 2019 przez Grzegorz Mikina
Dlaczego mimo zainstalowanego dodatku Beautify, wgl nie porządkuję mi tekstu? Może zrobić obojętnie jaki burdel w kodzie a ze strony Beautify nie ma żadnej odpowiedzi. Zazwyczaj wszystko działało tak że zaraz po dania skrótu klawiszowego ctrl + s kod ulegał naprawie, teraz nie mam żadnej reakcji.
1
komentarz 7 września 2019 przez tangarr Mędrzec (155,140 p.)
Zapomniałeś najważniejszego: nazwy programu którego dotyczy problem.
komentarz 7 września 2019 przez vodnik Obywatel (1,270 p.)
Ostatnio miałem same problemy z tym edytorem, od źle podpowiadającej składni, po niedziałające wtyczki. Dużo lepszy jest WebStorm i Brackets. Nawet NetBeans daje radę z ciemnym motywem Darcula.
komentarz 7 września 2019 przez Grzegorz Mikina Dyskutant (8,060 p.)
Szukam jakiegoś manuala, jakie właściwości mogę poustawiać sobie w jsonie na sztywno.

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 26 września 2020 przez lukasz92167 Nowicjusz (180 p.)
Jeżeli klikniesz prawym przyciskiem myszy na kodzie i wybierzesz opcje "Format Document Witch.." to pojawi Ci się nowe okno u góry ekranu. Na nim wybierasz opcje "Configure Default Formatter" i dopiero wtedy wybierasz "Beautify". Po tym zabiegu powinno działać za każdym razem jak zapiszesz dokument (CTRL + s)
komentarz 30 maja 2021 przez Ryszard Kajak Nowicjusz (180 p.)
U mnie w Brackets niestety nie działa Beautify. Kilka razy instalowałem, odinstalowywałem dodatek i braketsa + restarty i nie działa. Pry pierwszej instalacji przez chwilę działało a potem już nie.
Próbowałem znaleźć "Format Document Witch.." , ale nie mam takiej opcji.
Chyba, że to rada do VSC, ale ja próbuję w Brackets.

Please mógłby mi ktoś doradzić ?
komentarz 1 czerwca 2021 przez lukasz92167 Nowicjusz (180 p.)
Niestety pracuje tylko Vscode, więc w Brackets nie pomogę

Podobne pytania

+2 głosów
1 odpowiedź 246 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 650 wizyt
pytanie zadane 26 października 2018 w HTML i CSS przez jakub104 Nowicjusz (170 p.)

93,015 zapytań

141,978 odpowiedzi

321,272 komentarzy

62,358 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...