Wczoraj mój komputer dosłownie zwariowal nie mogę wstawiać przecinkow ani znakow wiec wybaczcie otoz GDY mam wcisNieTY capslock to komputer pisze małymi lITerami czasami tak jak widać zdaza się ze pisze dUZymi gdy klikam na Ikone Na pulpicie zaznaczaJa SIE wszystkie jak zaznaczam co kolwiek nawet zadaj pytanie na tej stronie to zaznacza mi się caly tekst jak CHce cos uruchomić to wlacza się wszystko co jest w zasIegu kURsora gdy odpalam przegladarke i Np. CHCE przeJSC Na teJ stronie do InneJ kategorii odpala Się dRUGA nowa karta gdy wciskam Jeden na klawiaturze to pojawia się ! shift + alt nic nie daja NAWET format windowsa nic nie dal mam czysty komputer jak to naprawić ? pojawilo się to samoistnie gdy gralem w gre (leaGUE Of legeNds) mam domyślne UStawienia windowsa i czysty dysk proszę o porady bo z komputera nie darady korzystać może warto zaznaczyć ze jest on praktycznie nowy bo ma około dwóch miesięcy zajrzeć do biosu ? proszę o konkrety mogę nagrac jakiś filmik jak to działa ewentualnie jak by ktoś potrzebowal z góry dziekuje