• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key (win10)

Cloud VPS
0 głosów
480 wizyt
pytanie zadane 2 sierpnia 2019 w Systemy operacyjne, programy przez adam_jankowski Mądrala (5,970 p.)
Witam!

Ostatnio podczas korzystania z komputera, zawiesił się, a następnie wyświetliło się niebieskie okno z napisem w stylu: "Napotkaliśmy błąd systemowy, musimy go naprawić. Może nam to zająć kilka minut.". Po pewnym czasie komputer zaczął uruchamiać się ponownie. Po kilku sekundach na czarnym ekranie, wyświetlił się komunikat podany w tytule. Nie mogłem nic zrobić, więc wyłączyłem komputer.

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, co powinienem w takiej sytuacji zrobić, aby nie utracić plików zapisanych na dysku?  Oglądałem już wiele filmów i czytałem wiele artykułów na ten temat, ale prawie każde rozwiązanie jest inne.

Z góry bardzo dziękuje.

Adam Jankowski.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 734 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,127 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 893 wizyt
pytanie zadane 30 sierpnia 2019 w Sprzęt komputerowy przez reddog36 Nowicjusz (120 p.)

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...