• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Mam pytanie dotyczące hostingu [ankieta]

Object Storage Arubacloud
–1 głos
251 wizyt
pytanie zadane 29 lipca 2019 w HTML i CSS przez fff Gaduła (3,950 p.)
zamknięte 30 lipca 2019 przez fff

Dlaczego moja, udostępniona strona ma złą stylizacje  footera  jeśli ma poprawnie zapisany css i na moim pc wszystko działa prawidłowo. 

http://szyfrem-pisze.cba.pl/

 

pc

www

Czy podoba wam się ta strona, czy ładna stylizacja i poprawny js.

głosuj -> ankieta

 

 

 

 

 

PS: mam 13,5 lat

Możliwe odpowiedzi:
Bardzo :D (1 głos, 7%)
W porządku :) (2 głosów, 13%)
Tak sobie :I (1 głos, 7%)
nie :( (11 głosów, 73%)
wogóle :'( to napisz dlaczego (0 głosów)
Chcę ci pomóc w jej ulepszaniu ;D (0 głosów)
komentarz zamknięcia: już jest wszystko dobrze

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 29 lipca 2019 przez DeBos123 Nałogowiec (44,950 p.)

Mi osobiście się nie podoba, ale pewnie rzecz gustu, z kilku powodów:

  1. IMO jest zbyt dużo wolnego miejsca po bokach. Powinno ono być tylko w przypadku samego tekstu. W przypadku nagłówka nie powinno tego miejsca być wcale.
  2. Czcionka w nagłówku nie pasuje stylem do reszty strony.
  3. Brak jakiegokolwiek footer'a.

Co do rzeczy, które w jakiś sposób mi się tutaj podobają to tylko przyciski na głównej stronie.

komentarz 30 lipca 2019 przez fff Gaduła (3,950 p.)
postaram się poprawić
komentarz 30 lipca 2019 przez fff Gaduła (3,950 p.)

@DeBos123, jest już footer ale nie wiem czemu jego stylizacja na s. nie działa prawidłowo

0 głosów
odpowiedź 30 lipca 2019 przez Mariusz08 Maniak (62,300 p.)
U mnie stopka działa bez problemu (http://prntscr.com/oly7at). Jeśli chodzi o sam wygląd, no to szału nie ma, te kolory jakieś takie nijakie, background z zielonymi znaczkami też wygląda jakby był tworzony na pierwszej lekcji tworzenia stron internetowych.

Ps. Nie prościej wygenerować sobie klucz GPG i nim szyfrować niż iść w jakieś szyfry pokroju szyfru Cezara?

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 3,392 wizyt
pytanie zadane 23 listopada 2019 w Python przez Nieprofesjonalny Użytkownik (890 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 738 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2019 w C i C++ przez inc0gnito Początkujący (260 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 129 wizyt
pytanie zadane 15 lutego 2019 w Offtop przez Hiskiel Pasjonat (22,830 p.)

92,536 zapytań

141,377 odpowiedzi

319,455 komentarzy

61,922 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...