• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Migający kursor

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
653 wizyt
pytanie zadane 15 lipca 2019 w Sprzęt komputerowy przez immortals Nowicjusz (140 p.)
Hej. Nie wiem dlaczego, ale dziś przy włączeniu laptopa zaczął migać kursor - jak "stoi" w miejscu to nie mruga, ale jak nim ruszam to właśnie miga i pojawia się też wtedy w lewym górnym rogu ekranu. Po wpisaniu w google zobaczyłam, że może mieć to związek z uszkodzeniem dysku, ale żadnych innych problemów z tym laptopem nie ma - normalnie odpala wszystko, więc nie wiem czy to po prostu zignorować?

Dodam, że laptop jest nowy, kupiony w styczniu - Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/1TB+128GB SSD
komentarz 15 lipca 2019 przez Symi Bywalec (2,340 p.)
Skoro w google zobaczyles ze moze miec to zwiazek z dyskiem twardym, to przeskanuj dysk jakims programem do analizy dysku twardego np. "Hard Disk Sentinel". Mozesz rowniez uruchomic cmd i wpisac "chkdsk" - sprawdz czy nie ma zadnych problemow (bad sectory etc.).

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 517 wizyt
pytanie zadane 1 czerwca 2021 w Systemy operacyjne, programy przez Przemek49 Obywatel (1,260 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 12,531 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 161 wizyt
pytanie zadane 2 grudnia 2022 w Systemy operacyjne, programy przez Dzieciak :) Początkujący (440 p.)

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,658 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...