• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dlaczego ucieka mi miejsce na SSD?

0 głosów
434 wizyt
pytanie zadane 14 lipca 2019 w Sprzęt komputerowy przez assassin Gaduła (3,260 p.)
Hej,

kupiłem niedawno nowy laptop MSI. Mam dwa dyski. Na SSD jest zainstalowany system Windows 10, a na HDD trzymam wszystkie swoje gry, Steama, swoje jakieś tam pliki. Ale zauważyłem, że codziennie ucieka mi pamięć z SSD. I to nie mało, bo prawie 1 GB. Co może być tego przyczyną?
komentarz 14 lipca 2019 przez PreZmyK Pasjonat (21,530 p.)
przywracanie systemu, hibernacja, aktualizacje?
komentarz 15 lipca 2019 przez Ziebaa Nowicjusz (120 p.)
Save z gier, pobierane pliki z internetu? Pierwsze dwie rzeczy, które przyszły mi do głowy.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 14 lipca 2019 przez amiluke Obywatel (1,120 p.)

Sprawdz CBS log z tego co pamietam C\Windows\Logs\CBS kiedyś miałem chora sytuacje gdzie ten plik ważył u mnie 50gb, jesli to nie to polecam program windirstat który zeskanuje ci wszystkie dyski i pokaze dokladny obraz co ile zajmuje.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 942 wizyt
pytanie zadane 26 listopada 2018 w Sprzęt komputerowy przez Emperior Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 2,439 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 300 wizyt
pytanie zadane 15 sierpnia 2019 w Sprzęt komputerowy przez KamilKerry Początkujący (390 p.)

93,753 zapytań

142,713 odpowiedzi

323,356 komentarzy

63,347 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...