• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

własna strona html i chyba css?

Object Storage Arubacloud
0 głosów
199 wizyt
pytanie zadane 27 czerwca 2019 w HTML i CSS przez MegaaSoft Obywatel (1,430 p.)
zmienione kategorie 27 czerwca 2019 przez MegaaSoft
Cześć mam pytanko bo chce zrobić przycisk na stronie po tym jak się kliknie to jest ukrywany pewny element wiecie jak to zrobić bo ja dopiero  ogarniam podstawy

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 27 czerwca 2019 przez Wonderpol Gaduła (3,730 p.)
edycja 27 czerwca 2019 przez Wonderpol

Witam, 

proszę zdefiniować poprawnie język jakiego którego, dotyczy pytanie bo na razie jest C i C++.

Tip na przyszłość:

Śmiało mogę powiedzieć że nie znam ani html ani css ale wiem jedno(wystarczy umieć korzystać z wyszukiwarki), trzeba użyć javascript albo php ale z tego co się orientuje to ta pierwsza opcja byłaby dużo lepsza. 

Może nie powinienem ci tego wysyłać bo to jest 1 wynik z wyszukiwania ale proszę: 

A tutaj jest przykład jakie to jest proste.

komentarz 27 czerwca 2019 przez Wonderpol Gaduła (3,730 p.)
Tytuł również następnym razem dostosuj lepiej.
komentarz 27 czerwca 2019 przez MegaaSoft Obywatel (1,430 p.)

@Wonderpol, o co wam chodzi?

komentarz 27 czerwca 2019 przez Wonderpol Gaduła (3,730 p.)

1. Teraz jest już dobrze ale zmieniłeś 14 sekund temu to, tak widać to.

2. Rozwiązanie twojego "problemu" jest na tyle łatwe że wystarczy wpisać w wyszukiwarkę po angielsku i pierwszy rezultat

3. Tytuł też pisałem, że nie jest trafny

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 92 wizyt
+4 głosów
5 odpowiedzi 1,073 wizyt
0 głosów
5 odpowiedzi 1,757 wizyt

92,568 zapytań

141,420 odpowiedzi

319,620 komentarzy

61,954 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...