Witam,
Jak można zarabiać jako programista niewielkie kwoty, rzędu 100-400 zł miesięcznie?
mam 8 godz. dziennie wolnego i chciałbym w oparciu o posiadane przez siebie umiejętności spróbować zapracować na te pieniądze, lecz niestety nie znam miejsc w których mógłbym je wykorzystać.
Posiadane umiejętności: HMTL/CSS ( scss), chociaż CSS oraz HTML tworze w JS, piszę w vanilli bez znajomości frameworków, znam es6, dobrze posługuje się klasami i wzorcami, wiele pojęć nie jest mi obce oraz umiem implementować i tworzyć rozwiązania, gorzej idzie mi od strony wizualnej z desingiem stron - nie potafie zrobić prostych i ładnych, zazwyczaj są skomplikowane.
Z frameworków umiem phaser.js, cordova, phonegap (naklade na cordova).
Sporo też pisałem w node.js, głównie z wykorzystaniem socket.io, bardzo niewielkie podstawy express frameworka.
php też umiem z sql, napisałem w nim serwis, ale... po mimo zapewnienia standardów i bezpieczeństwa wraz z funkcjonalnością kod to piekło nawet dla mnie, php nie jest moim językiem.
___
Byłbym naprawdę wdzięczny za wskazanie jakiejś prostej drogi na pewny, ale niski zarobek, chętnie nawet dołącze się do komercyjnego projektu albo pomogę komuś stąd za procent w pomocy.