• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Poszukujemy zlecenia!

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
403 wizyt
pytanie zadane 13 czerwca 2019 w Ogłoszenia, zlecenia przez WeUpCode.com Nowicjusz (120 p.)

Witam serdecznie,

wykonujemy zlecenia

 

  1. Stron WWW

  2. Systemów teleinformatycznych/informatycznych

  3. Sklepy

  4. Rozwiązania typu CRM, CMS

  5. i wiele więcej....

 

nasze ceny zaczynają się od 200 ZŁ

 

zapraszamy do kontaktu na naszej stronie na Facebooku

http://ref.weupcode.com/refs/igorgawrys

 

Pozdrawiamy,

zespół WeUpCode.com

 

PS: zapraszamy na naszą strone https://weupcode.com ( strona w budowie ), reflink jest z naszego systemu tylko w celach analitycznych jedyne dane przechwytywane przez nas to adres IP

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 13 czerwca 2019 przez Milesq Nałogowiec (32,020 p.)
Tylko że tutaj są osoby które umieją sobie to zaprogramować... Mogą być też klienci, ale na takim forum wypadałoby chociaż napisać jakich technologi używacie
komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
Ogółem jesteśmy Full Stack Developerami PHP, JS, CSS, HTML, VUE, REACT itp.
komentarz 13 czerwca 2019 przez Mariusz08 Maniak (62,300 p.)
Czy w grę wchodziłaby zaawansowana aplikacja client-side z backendem jako API w Go?

 

@Milesq

To, że jest to forum programistyczne nie oznacza że każdy sobie sam stworzy witrynę. Jest tutaj dużo pasjonatów C++ które de facto mało ma wspólnego z webem (tak, wiem, da się zrobić stronę www w C++ no ale...), duża społeczność programistów backendowych a nie frontendowych, poza tym deploy tego na maszynę docelową.
komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
Oczywiście nie ma problemu przykładem takiego serwisu może być chociażby https://socialler.pl, responsywnośc jest dosyć słaba ale tu głównie patrzeliśmy na backend w przypadku całego projektu frontendem napisał by nasz Full Stack Developer zajmujący się typowo Frontendem. Technologie użytę to: Sass,Vuetify, Vue, Laravel, PHP, CSS, Html i wiele więcej.

Dane testowe:

demo@socialler.pl

demoacc

 

w razie chęci rozpoczęcia współpracy zapraszam do kontaktu na ceo@weupcode.com
komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
PS: zaraz udostępnię te dane do logowania
komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
Gotowe, dane działają!
komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
Myśle że co do Go! nie było by problemu chociaż preferujemy PHP.
2
komentarz 13 czerwca 2019 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

A z brainfuckiem byłby problem? To jest w sumie myśl, backend w brainfucku! laugh

komentarz 13 czerwca 2019 przez Igor Gawrys Stary wyjadacz (12,460 p.)
Raczej był by język z 1993 roku :) Genialny pomysł.
komentarz 13 czerwca 2019 przez Mariusz08 Maniak (62,300 p.)

@Eryk Andrzejewski,

E tam, jak napisałeś kerbela w bf to backend do zwykłej aplikacji to pestka :p

komentarz 13 czerwca 2019 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

Kernela w brainfucku nie napisałem, tylko bootloader. wink Spróbuję niedługo wrócić do projektu i go trochę rozwinąć, bo już długo czeka na kontynuację. cheeky

komentarz 13 czerwca 2019 przez Mariusz08 Maniak (62,300 p.)
Ah, bootloader. Niemniej jednak to nadal bardzo niskopoziomowe aplikacja napisana w dość... egzotycznym języku programowania ;)
komentarz 13 czerwca 2019 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

W sumie źle się wyraziłem, ja ani tego ani tego w brainfucku nie napisałem, zrobiłem bootowalny interpreter brainfucka. Docelowo ma być on wsparciem do tworzenia systemu operacyjnego w brainfucku (czyli do napisania właściwego jądra). Jak mi kiedyś mocniej odbije, to może i kernel prosty spróbuję napisać. laugh

komentarz 14 czerwca 2019 przez Mariusz08 Maniak (62,300 p.)

 Jak mi kiedyś mocniej odbije, to może i kernel prosty spróbuję napisać. 

Repo dodane do obserwowanych, czekam na rozwój wydarzeń ;d 

2
komentarz 14 czerwca 2019 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

Teraz się już nie wymigam. laugh

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 444 wizyt
pytanie zadane 14 maja 2018 w Nasze projekty przez niezalogowany
+1 głos
2 odpowiedzi 584 wizyt
pytanie zadane 27 kwietnia 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez Damian12345 Bywalec (2,940 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 111 wizyt

92,453 zapytań

141,262 odpowiedzi

319,088 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...