Hej, piszę w stronie z wykorzystaniem bibliotek bootstrap i mam pewien problem, żeby przystosować element do mniejszych ekranów nie wiem czy to ze względu na późną porę czy dlaczego ;).
Kod:
<div class="container centmid">
<div class="row">
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-dollar"></i><br /><br /><p>1</p></div>
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-chat"></i><br /><br /><p>2</p></div>
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-paper-plane-empty"></i><br /><br /><p>3</p></div>
</div>
<div class="row">
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-cw"></i><br /><br /><p>4</p></div>
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-paper-plane"></i><br /><br /><p>5</p></div>
<div class="col-sm-6 col-lg-4 off-marg"><i class="icon-publish"></i><br /><br /><p>6</p></div>
</div>
</div>
Mianowicie chce mieć 2 razy 3 kolumny na large desktops i 3 razy 2 kolumny na mniejszych, nie wiem jak to zgrać. Teraz wygląda to tak, że na lg jest dobrze, natomiast na mniejszych wyswietlaczach mamy jeden rząd dwie kolumny, dwa rzędy po jednej i w ostatnim rzędzie dwie kolumny. Jakieś pomysły ? :)
Pozdrawiam!