Utowożyłem sobie switcha. Default twoży szablon całej aplikacji bo to właśnie w nim generuję listę gdzie podlinkowuje do innych case zapytania. Dobra mam listę a wygląda ona tak:
| a |
b |
c |
edytuj |
usuń |
| a |
b |
c |
edytuj |
usuń |
| a |
b |
c |
edytuj |
usuń |
Wartości wdytuj są podlinkowane według id z bazy danych do casa edytuj. Po kliknięciu w odnośnik otwiera mi się index.php?act=edytuj&id=1 np. bo dla każdego id jest inny link. Teraz dla każdego linka muszę w casa edytuj wygenerować zapytanie które zostanie wysłane do bazy danych. Dla każdego linka muszę utowżyć trochę inny casa. Wszystko jest podlinkowane do tego samego edytuj także po kliknięciu w link case się wykona tylko problem jest z tym id. Jak dla każdego id wygenerować inne zaptanie, formularz który zostanie wysłany. Trzeba by pobrać tą wrtość &id=? i na podstawie tego wygenerować kod. Nie wiem jak do tego podejść aby został spełniony 2 warunek bo znak & oznacza coś w stylu "oraz" i "i". Mam nadzieje że napisałem jakoś w miarę logicznie.
Może ktoś z was to opisać jak coś takiego zrobić bo wszystko wymyśliłem sam i tego nie mogę sobie poukładać.