• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nie chce wczytać styli css

Object Storage Arubacloud
0 głosów
232 wizyt
pytanie zadane 21 maja 2019 w HTML i CSS przez Wawrick10p Początkujący (370 p.)
Moja strona składa się z pliku index.php login.php i home.php czyli strony dla zalogowanych. Ze strony index.php przechodzę na login.php loguje się i wszystko działa. Ale gdy na stronie home.php przyciskiem do wylogowywania wyloguje się przenosi mnie na index.php

Po przeniesieniu cała strona index.php jest rozwalona tak jakby nie wczytało  pliku ze stylami. Dopiero jak odświeżę  stronę wszystko działa.

Sprawdzałem kilka razy i za każdym razem jest tak samo.
komentarz 21 maja 2019 przez Kacper Sas Dyskutant (8,460 p.)
Nikt nie jest wróżbitą, wstaw kod, żeby ktoś mógł Ci pomóc.
komentarz 21 maja 2019 przez Wawrick10p Początkujący (370 p.)

index.php

<?php
	session_start();
	if ((isset($_SESSION['zalogowany'])) && ($_SESSION['zalogowany']==true))
	{
		header('Location: assets/includes/home.php');
		exit();
	}
?>
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="pl">
<head>
  <meta charset="utf-8"/>
  <title>Witaj! • Macix-official site</title>
  
  <link rel="shortcut icon" href="https://localhost/Macix/favicon.ico" />
  <link href="https://localhost/Macix/style.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
  <link href="https://localhost/Macix/assets/header.css" type="text/css" rel="stylesheet" />
</head>
<body>
<div id="header-container">
		<div id="header">
			<div style="float: left">
				<img src="https://localhost/Macix/assets/images/logo.jpg" style="height: 57px;">
			</div>
			<div id="logo-information">	
				<p style="margin: 0; padding: 15px 0 0 0; color: white; font-size: 30px;">Macix</p>
				<p style="margin: 0; padding: 0; color: white;">Official-site</p>
			</div>
				<a href="https://localhost/Macix/assets/register.php" class="header-element-first" style="float: right; margin-top: 9px; background-color: #00afbf; font-size: 90%;">Rejestracja</a>
				<a href="https://localhost/Macix/assets/login.php" class="header-element-first" style="float: right; margin-top: 9px; margin-right: 10px; background-color: black; font-size: 90%;">Logowanie</a>
			<div style="clear:both;"></div>
		</div>
	</div>
</body>
</html>

home.php

<a href="logout.php">Wyloguj się!</a>

logout.php

<?php
    session_start();
    unset($_SESSION['zalogowany']);
    header("Location: ../../index.php");
?>

 

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,211 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 233 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 179 wizyt
pytanie zadane 23 lutego 2020 w HTML i CSS przez Dylekter Użytkownik (670 p.)

92,655 zapytań

141,545 odpowiedzi

319,979 komentarzy

62,024 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...