• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Rozbierzność wyboru przyszłej szkoły

Mały hosting, OGROMNE możliwości
0 głosów
283 wizyt
pytanie zadane 15 maja 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez #keeper Nowicjusz (120 p.)
zamknięte 15 maja 2019 przez #keeper
Cześć. Czeka mnie właśnie wybór przyszłej szkoły po gimnazjum. Dostanę się raczej wszedzie tam gdzie chciałbym iść bo i egzamin dobrze mi poszedł i oceny też mam dobre. Teraz mam do wyboru dwie ścieżki. Liceum matematyczno-fizyczno-informatyczne lub technik informatyk. W tej pierwszej uczą ogólnie najlepiej z mojej okolicy, a w tej drugiej nie aż tak dobrze. Czytelem, jak i większość osób mówi mi że lepszym wyborem dla informatyka byloby jednak technikum. Więc jak sądzicie - lepiej nieco niższy poziom nauki ale skończenie technikum? Czy jednak liceum może być?
komentarz zamknięcia: .
2
komentarz 15 maja 2019 przez kenjiro244 Dyskutant (8,600 p.)
Ok może to co powiem nie jest zbyt odpowiednie ale ten temat to już chyba 3 w tym tygodniu.  No i z góry przepraszam jeżeli poczułeś się urażony. Jeżeli nie potrafisz korzystać z wyszukiwarki na forum to nie wiem czy informatyka jest dla ciebie. Bo naprawdę wpisujac wybór szkoły masz kilka identycznych tematów.

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 596 wizyt
pytanie zadane 23 maja 2022 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Bing_Chilling Nowicjusz (130 p.)
–1 głos
1 odpowiedź 378 wizyt
pytanie zadane 19 lutego 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez BigMann Nowicjusz (120 p.)

93,718 zapytań

142,629 odpowiedzi

323,261 komentarzy

63,265 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...