• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dysk zewnętrzny, wymienny

0 głosów
165 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2019 w Sprzęt komputerowy przez danio9918 Początkujący (440 p.)
Jaki dysk zewnętrzny, przenośny, na filmy z torrentow divix/XviD, blureay /x24/HDTV oraz z warez filmy DVDRip, dvbrip, jaką pojemność dysku przenośnego dysku zewnętrznego polecacie 2 Tb, czy 4 Tb czy 500 gb
komentarz 21 kwietnia 2019 przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
Tu nie ma co polecac, to raczej pytanie czy starczy Ci 500gb? Jak dla mnie, dysk, ktory bedzie uzywany do filmow, ale pewnie tez innych mniejszych czy wiekszych danych musi miec conajmiej ten 1 TB. A czy wiecej czy nie, to zalezy od tego ile tych filmow tam bedzie, jesli bedziesz tylko sciagal, to po jakims czasie pewnie i tak braknie miejsca
komentarz 21 kwietnia 2019 przez jankustosz1 Nałogowiec (36,960 p.)
Jaki jest sens trzymania wszystkich filmów na dysku? I tak jak się raz obejrzy to już się nie ma ochoty oglądać 2 raz bo wszystko jest wiadome. Gry jestem w stanie zrozumieć bo mogą ważyć całkiem sporo i czasami trza je odinstalować, ale filmy??? I tak można pobrać w 5 minut na nowo jak się chce obejrzeć.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 21 kwietnia 2019 przez DeBos123 Nałogowiec (44,950 p.)
Wydaje mi się, że 1TB spokojnie ci wystarczy.

Zależy od ilości filmów jakie planujesz tam trzymać.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 253 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 69 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 325 wizyt
pytanie zadane 10 kwietnia 2024 w Sprzęt komputerowy przez Bulik Nowicjusz (120 p.)

93,426 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,647 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...