• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Internet. Portale społecznościowe

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+1 głos
212 wizyt
pytanie zadane 18 kwietnia 2019 w Sieci komputerowe, internet przez ekspert Nowicjusz (130 p.)
Oto moje pytanie. Jestem przykładowo w Czechach. Przez portale społecznościowe chcę jednak poznać kogoś narodowości polskiej. Jakie portale społecznościowe uwzględniają to że chcę wpisać aby przyszła poznana przeze mnie osoba była narodowości polskiej. Chodzi mi o dokładne nazwy tych portali. Drugie pytanie. Mam założoną w Polsce pocztę e mailową. Czy w Czechach również ona będzie ważna. Czy w tych właśnie Czechach będę mógł z niej korzystać bez ograniczeń ?

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 18 kwietnia 2019 przez Xevrrer Obywatel (1,640 p.)
Raczej w większości portalach społecznościowych możesz wyszukiwać osoby z różnych narodowości, wystarczy rozumieć podstawowe działanie portalu. np. Facebook.

jeśli chodzi o email jest ogólnie dostępny wszędzie bez ograniczeń, zależy wszystko od tego na jakiej domenie posiadasz mail, raczej wątpie by jakieś domeny miały ograniczenia mailowe kontynentalne/ narodowe.
+1 głos
odpowiedź 18 kwietnia 2019 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)

Podobne pytania

+2 głosów
2 odpowiedzi 1,365 wizyt
pytanie zadane 9 lipca 2017 w Nasze projekty przez marcin99b Szeryf (84,410 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 199 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 466 wizyt
pytanie zadane 28 września 2019 w PHP przez mi-20 Stary wyjadacz (13,250 p.)

93,444 zapytań

142,436 odpowiedzi

322,695 komentarzy

62,805 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...