• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

[Blog] Mój pierwszy wpis na blogu

VPS Starter Arubacloud
+4 głosów
235 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia 2019 w Nasze projekty przez Paweł Antyporowicz Stary wyjadacz (11,470 p.)

Witam,

chciałbym się podzielić z wami moją wiedzą na temat programowania. Popełniłem swój pierwszy wpis na blogu, który założyłem prawie rok temu :) 
Oto link do bloga i do tego wpisu: https://antyper.pl/2019/04/02/sposoby-wyszukiwan-widokow-w-net-core-mvc/

W najbliższym czasie chciałbym umieścić wpisy o filtrach i o wstrzykiwaniach zależności oraz cyklu życia zależności i filtrów w .Net Core MVC.

Oprócz wpisów dotyczących .Net Core MVC. Na pewno na blogu pojawią się wpisy dotyczące: Symfony, Angulara 7

Zapraszam do komentowania.

2 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2019 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
Taka moja sugestia - wrzuć komentarze Disquss zamiast tych default WP. Jest na to nawet chyba gotowa wtyczka także to tylko parę kliknięć i spięcie tego z kontem disquss, a myślę, że da Ci to sporo ciekawych komentarzy.
komentarz 7 kwietnia 2019 przez Paweł Antyporowicz Stary wyjadacz (11,470 p.)
Już dodałem. Dzięki za sugestie
komentarz 7 kwietnia 2019 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
spoko, tak w ogóle to powiem Ci, że kiedyś sam prowadziłem bloga o JS (obecnie już go nie ma bo nie chcialo mi się utrzymywać) i pamiętam, że po dodaniu disqussa po ok. 4 miesiącach dość szybko mi wzrosła liczba odsłon z google. Nie wiem czy to miało jakikolwiek związek, raczej skłaniałbym się ku teorii, że to tylko zbieg okoliczności (może wyszedłem akurat wtedy z tzw. sandboxa google itp.) ale fajnie jakbyś dał znać jak to u Ciebie wygląda za 2-3 miesiące :) ?
komentarz 7 kwietnia 2019 przez Paweł Antyporowicz Stary wyjadacz (11,470 p.)
Dam znać, jeżeli sprawa się rozwinie i jeszcze będę miał motywację do pisania bloga :D
komentarz 7 kwietnia 2019 przez adrian17 Ekspert (349,240 p.)
+1 głos
odpowiedź 7 kwietnia 2019 przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)
Przyjemnie się czyta mimo, że .NET to nie mój świat (chociaż od tego zaczynałem)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 292 wizyt
pytanie zadane 1 grudnia 2019 w Nasze projekty przez MateuszRus Obywatel (1,060 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 369 wizyt
pytanie zadane 26 lipca 2018 w Nasze projekty przez damenox Obywatel (1,400 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 131 wizyt

92,966 zapytań

141,930 odpowiedzi

321,163 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...