• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Tablet zawiesza się przy ekranie z logiem Samsung

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
481 wizyt
pytanie zadane 3 kwietnia 2019 w Urządzenia mobilne przez quarry038 Użytkownik (520 p.)
zamknięte 23 kwietnia 2019 przez quarry038

Witam.

Od 5 dni męczę się z tabletem Samsung Galaxy Tab E który przy uruchamianiu zatrzymuje się na "pulsującym" ekranie z logiem Samsung, i (prawie) nic się nie da z nim zrobić. Jedynie co się da zrobić to czekać aż bateria się rozładuje lub przytrzymać przyciski zasilania, Vol -, Vol + i po wciśnięciu tych przycisków tablet się resetuje i dalej jest to samo. Domyślam się, że przyczyną może być to, że włączyłem Tryb bardzo niskiego zużycia baterii i kiedy on się włączał, to tablet się wyłączył z powodu rozładowania baterii.

PS                                                                                                                                                                                   Nie chciałbym utracić danych, ponieważ nie mam ich zgranych na kartę MicroSD lub pendrive.

komentarz zamknięcia: Problem rozwiązany. Oddałem tablet do serwisu.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 4 kwietnia 2019 przez niezalogowany
wybrane 6 maja 2020 przez quarry038

Najlepsza

Nie chciałbym utracić danych, ponieważ nie mam ich zgranych na kartę MicroSD lub pendrive.

Cóż, ludzie dzielą się na tych, którzy robią backupy i na tych, którzy będą je robić.

Przed po tym, jak się wyłączył, naładowałeś go do 100% czy tylko podładowałeś trochę? Z tego, co znalazłem, to należy go naładować "do pełna" i dopiero potem włączać.

komentarz 4 kwietnia 2019 przez mrspock1 Mądrala (6,420 p.)
Ja miałem podobną sytuację jak wgrałem nowe firmware. Wróciłem do starego i problem zniknął. Lepiej idź z tym do serwisu autoryzowanego.
komentarz 4 kwietnia 2019 przez quarry038 Użytkownik (520 p.)

@Mistrz Yoda,
 Ani nie ładowałem do 100%, ani nie podładowałem.

komentarz 5 kwietnia 2019 przez niezalogowany
No to masz przecież wyczerpaną baterię, więc jak ma się włączyć?
komentarz 5 kwietnia 2019 przez quarry038 Użytkownik (520 p.)
O to Ci chodziło. Bo ja myślałem, że chodziło Ci o ładowanie przed włączeniem tego trybu. Bo teraz (kiedy nie działa), to próbowałem do 100% ładować, i podładować trochę(Przeważnie do 15%).

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 311 wizyt
pytanie zadane 7 marca 2024 w Urządzenia mobilne przez Rnibsu Początkujący (290 p.)
+2 głosów
1 odpowiedź 399 wizyt
pytanie zadane 26 października 2022 w Urządzenia mobilne przez Ventus Użytkownik (740 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 642 wizyt
pytanie zadane 2 października 2022 w Urządzenia mobilne przez KitKetPolska Nowicjusz (240 p.)

93,377 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,530 komentarzy

62,727 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...