• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Formularz- Input value nie znika po kliknięciu

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
274 wizyt
pytanie zadane 25 marca 2019 w PHP przez Grzegorz Mikina Dyskutant (8,060 p.)
zamknięte 25 marca 2019 przez Grzegorz Mikina

Mam takie pytanie. Mam zrobiony input do daty type text i chcę żeby podane value znikało po kliknięciu i jeżeli to możliwe pojawiało się po nie wpisaniu niczego, jednak gdy zostanie coś wpisane zostawało to co jest wpisane jako ostatnie. Czy tylko w Javascript jestem to w stanie zrobić ? 

<div class="form-group">
<label for="name">Data wizyty</label>
<input type="text" class="form-control" value="dd mm yyyy 00:00" onClick="" name="date"/>
 </div>

komentarz zamknięcia: Znalazłem odpowiedź na swoje pytanie
komentarz 25 marca 2019 przez Grzegorz Mikina Dyskutant (8,060 p.)
placeholder=""

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 584 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 629 wizyt
pytanie zadane 4 sierpnia 2018 w HTML i CSS przez _Pita_ Stary wyjadacz (11,410 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 606 wizyt
pytanie zadane 25 lutego 2018 w HTML i CSS przez husarbilu Początkujący (370 p.)

93,015 zapytań

141,978 odpowiedzi

321,271 komentarzy

62,358 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...