Po 1
ogarnij jakiś system CMS
może być nawet wordpress
bo ręczne klepanie wszystkiego w html bardzo wydłuża twój czas, a wcale nie sprawia że twój blog będzie lepszy
a nawet idzie to w drugą strone, wszelkie zmiany na blogu będą trudne w przyszłości
Po 2
jeśli napisanie takiego posta zajmuje ci 8 godzin, to może zmień tematykę
post o tej długości zakładając że chcemy napisać dobrą jakość pod względem gramatycznym zajmuje 15... góra 30 minut - już z uwzględnieniem sprawdzania statystyk
Po 3
tak jak napisał Secrus
brakuje tu wielu elementów technicznych
co prawda są podstawowe informacje o cenie i baterii, ale to jednak zbyt mało jak na recenzję techniczną
wygląda to troche tak, jakbyś na siłę chciał prowadzić bloga technicznego, ale brakuje ci tematów
może jest coś innego, gdzie masz sporo doświadczenia i mógłbyś przekazać sporo własnych przemyśleń
Po 4
nie przejmuj sie krytyką, człowiek uczy się na błędach
ten blog po czasie upadnie
po czasie założysz kolejnego
będziesz sie cieszyć że popełniłeś mniej błędów, jest lepsza jakość i większy ruch
ale też upadnie
po nim założysz jeszcze innego
który będzie jeszcze lepszy i będzie robił jeszcze lepszy ruch
i tak dalej...
do momentu aż uznasz że aktualny blog ma fajną jakość i robi zadowalający cie ruch
Po 5
bądź systematyczny
ja nie jestem i mój blog ma skoki oglądalności, ale zauważyłem że w najlepszej kondycji jest, kiedy jestem regularny i systematyczny
do tego stopnia, że na aktualnym który ma mniej więcej miesiąc, przez pierwszy tydzień udało mi sie wygenerować taki ruch, jak na poprzednim blogu - przez pół roku
Tak jeszcze dorzuce chamską reklame mojego bloga
LINK do bloga