Skoro prosisz o ocenę to powiem tak - nie podoba mi się i to bardzo... Po pierwsze, piszesz o językach JS, PHP, C#, Java, o frameworkach i libkach jak Symfony, Angular, React, Unity... prawda jest taka, że gdybyś faktycznie znał dobrze połowę z tych technologii, to żadne CV nie byłoby Ci potrzebne bo to praca szukałaby Ciebie :) Jako osoba dostająca takie CV mam tylko jedną myśl - gość pewnie tylko liznął składni każdego języka czy zrobił jakieś proste todo itp. ale nie zna raczej żadnej technologii na poważnie...
Kolejna sprawa... ok, tyle technologii no dobra, zobaczmy co dalej... ooo 40 ukończonych projektów.. no super, kurde może jednak się pomyliłem co do gościa... a zerknijmy w sekcję projekty...kurde nie no serio... tylko dwa? ej... skoro faktycznie umiałbyś te wszystkie technologie i języki to miałbyś się czym pochwalić. A jeśli nie możesz np. upubliczniać kodu jeśli pracowałeś dla jakieś firmy (co się często zdarza) to po prostu ludzie piszą - pracowałem dla firmy X gdzie byłem odpowiedzialny np. za rozwój mikroserwisów w Javie czy rozwój frontu aplikacji w Angular itp. itd.
Zakładka kontakt bez jakichkolwiek danych... osobiście gdy widzę takie strony, wizytówki, ulotki czy cokolwiek to skreślam na dzień dobry... jak chcesz rozmawiać z kimś poważnie to i poważnie traktuje się drugą stronę i nie ukrywa danych... ale to temat na burzliwe dyskusje więc zostawiam tylko jako moją uwagę w pełni subiektywną i nie chciałbym abyśmy rozpętali burzę w tym temacie.
I ostatnia kwestia... po co w ogóle takie CV jako strona webowa? Wg mnie jest to totalna bzdura i wręcz utrudnianie rekrutacji... ja chcę dostać na e-mail kilka czy kilkanaście krótkich, zwięzłych CV i móc sobie je wydrukować i spotkać się z kandydatem face to face. Nie chcę tracić czasu na oglądanie jakiś stronek itp. halo, nie szukam grafika czy UX designera tylko programisty... czy to frontu czy back-endu nie ważne, ani jeden ani drugi nie ma zajmować się grafiką tylko kodem, od grafiki jest UX designer.
Tego typu wybajerowane CV wcale nie są jakoś super fajnie odbierane, nawet kilka razy słyszałem, że ludzie woleliby po prostu schludny i czytelny profil np. na linkedIn czy proste CV na jedną stronę PDF niż tego typu twory... Często ludzie piszą na takich stronach niestworzone rzeczy, a potem tylko traci się czas na rozmowach... Na przykład, aby nie być gołosłownym, wiele osób pisze, że zna JS w stopniu dobrym czy zaawansowanym, a na hasło websocket, SSE, client storage, xhr itp. robią wielkie oczy...
Także reasumując, wg mnie daj sobie spokój z tego typu stronami jako CV, zrób CV proste, schludne itp. Tak samo jak np. profile GH... wiele osób tutaj twierdzi, że dobry GH to podstawa programisty... a uwierz mi, zdziwiłbyś się jak wielu jest naprawdę świetnych programistów, którzy albo nie mają swojego GH albo jest tam po prostu pustka od wielu lat bo najzwyczajniej w świecie nie chce im się tego utrzymywać i wolą rozwijać projekty w pracy czy robić coś dodatkowo dla klientów komercyjnych...