• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Gibiąca się pokrywa laptopa

Cloud VPS
0 głosów
164 wizyt
pytanie zadane 8 marca 2019 w Sprzęt komputerowy przez VirtualMember Pasjonat (15,790 p.)
edycja 9 marca 2019 przez VirtualMember
Hej,

mam laptopa lenovo ideapad 320 - jestem z niego zadowolony, głównie za sprawą stosunku ceny do jakości, lecz jedna rzecz zaczęła mi w nim doskwierać. A mianowicie gibiąca się pokrywa (?) - mam na myśli tą część laptopa, na której umieszczony jest ekran, po delikatnym odchyleniu potrafi się delikatnie gibać przez parę sekund zanim się ustabilizuje, co mnie bardzo irytuje. Podejrzewam, że jest jakiś sposób na ustabilizowanie tego - w jaki sposób można sobie z tym poradzić?
komentarz 9 marca 2019 przez Hexatorn Bywalec (2,240 p.)
Ciężko powiedzieć coś nie mogąc sprawdzić tego organoleptycznie.

Czy sprzęt jest na gwarancji?
Jeżeli tak to serwis w ramach gwarancji.

Jeżeli nie to brałbym śrubokręt w dłoń. Prawdopodobnie po rozkręceniu sam dojdziesz co jest nie tak i jak to poprawić. A jeżeli nie to będziesz miał jakiś konkret i wtedy będzie większa szansa na jakąś pomoc.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 9 marca 2019 przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)
Jesli czujesz wyraźne luzy - gwarancja/serwis. W innym wypadku może to być specyfika mocowania pokrywy...

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 508 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 188 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 2,203 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2020 w Sprzęt komputerowy przez usterkahp Nowicjusz (120 p.)

93,487 zapytań

142,423 odpowiedzi

322,773 komentarzy

62,908 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...