• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy dostanę się z takimi wynikami maturalnymi do Krakowa na informatyę?

VPS Starter Arubacloud
+1 głos
1,112 wizyt
pytanie zadane 27 lutego 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez jam38 Nowicjusz (200 p.)

Witam! W tym roku zdaję maturę i zamierzam iść na publiczne studia informatyczne (informatyka, informatyka stosowana), a chciałbym by byłby to Kraków. Czy mam jakieś szansę się gdzieś dostać, jak tak to gdzie?

Maturę próbną zdałem tak:
Matematyka podstawowa: 94%
Angielski podstawowy: 100%
Angielski rozszerzony: 82%
Geografia rozszerzona: 66%
Język polski: 58%

2 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 27 lutego 2019 przez criss Mędrzec (172,590 p.)
Bez względu na twoje wyniki: bez matmy rozsz./infy/fizyki ja tego nie widzę. Oczywiście mowa o dziennych, na zaoczne pewnie bez problemu.
komentarz 27 lutego 2019 przez jam38 Nowicjusz (200 p.)

Technikum do jakiego chodzę na kierunku informatyka przedmioty rozszerzone to angielski i geografia crying

1
komentarz 27 lutego 2019 przez criss Mędrzec (172,590 p.)
Powiedz to działowi rekrutacyjnemu na docelowej uczelni, może pomoże XD
0 głosów
odpowiedź 3 marca 2019 przez sandisk Nowicjusz (140 p.)
Na AGH masz dwie sensowne informatyki. Stosowana na FIIS i zwykła (EIT+EAIB). Jednak na nie bez matury rozszerzonej (80-90%) ani rusz. Zostają inne wydziały gdzie jest szansa się dostać z takimi wynikami.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 5,072 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 988 wizyt

93,006 zapytań

141,973 odpowiedzi

321,254 komentarzy

62,345 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...