Witam.
Mam dla Was pytanie mianowicie:
Czy znajdę płatną pracę bez wykształcenia jako programista?
Proszę Was o konstruktywną krytykę i porady.
Obecnie: mam 18 lat, od 3 lat uczę się programowania w C++/C# z kursów internetowych. Uczę się głównie poprzez praktykę - tworzę gry komputerowe.
~Doświadczenie: Mam kilka ciekawych projektów gier (obecnie pracuję nad tym https://shaibagamestudio.itch.io/tankman), trochę czasu pracowałem w mniej lub bardziej zaawansowanych studiach.
~Umiejętności: Wiem o co chodzi w testach jednostkowych, czystym kodzie, systemach kontroli wersji, filarach programowania obiektowego i trochę w networkingu ALE cały czas się uczę,
Znam C# na poziomie wyższym niż podstawy(ciężko to określić, jestem w połowie kursu średniozaawansowanego Remastered Impact IT), GIT, dobrze silnik Unity+PUN(networking pod ten silnik).
~Wykształcenie: skończone gimnazjum xd, obecnie jestem w liceum na mat-fizie i jest nie za fajnie... Mój angielski nie jest najlepszy ale dam radę się dogadać i przy pomocy tłumacza ogarnąć dokumentację.
I to tyle...
Nie chwalę się bo nie ma czym. mam 0.5 roku na podszkolenie się i zamierzam szukać pracy tylko że...
Czy mam szansę na znalezienie jakiejkolwiek pracy jako programista której zarobki by wystarczyły na utrzymanie i dalszy rozwój? Proszę Was o odpowiedź i porady. Dzięki!