• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy jest to fajny pomysł? [ankieta]

Cloud VPS
+1 głos
424 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2019 w Nasze projekty przez niezalogowany
Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad prowadzeniem kanału na Youtube z mini-challengami do JavaScriptu, oraz frameworków. Chodzi nam o rozrywkę dla zaawaansowanych programistów, lecz niekiedy będą się pojawiały proste tematy jak snake. Coś w stylu polskiego The Coding Train, lecz nie jego kopia 1:1. Zadałem już pytanie o pomysły, ale prosiłbym o jakieś porady, wskazówki i oddanie głosu w ankiecie czy ten kanał to fajny pomysł. Dziękuję za każdy głos/odpowiedź
Możliwe odpowiedzi:
Ten kanał by był fajny (9 głosów, 75%)
Ten kanał nie byłby fajny (1 głos, 8%)
NIe wiem (2 głosów, 17%)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2019 przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)
wybrane 11 lutego 2019

Najlepsza
Od siebie daję odpowiedź 'nie wiem'. Dlaczego? Już tłumaczę. W natłoku kanałów technologicznych, zarówno polskich jak i zagranicznych, trzeba dokonywać pewnej selekcji materiałów, na które się decydujemy. Bardzo chętnie zobaczę co macie do zaoferowania, jak zamierzacie prowadzić odcinki itp. (obecnie czasami nawet barwa głosu prowadzącego może zaważyć oglądam/nieoglądam). Ode mnie macie życzenia jak najlepszego kanału, dajcie znać jak będzie co obejrzeć, wtedy ocenimy ;)
komentarz 11 lutego 2019 przez niezalogowany
Dzięki wielkie, my posiadamy ogromny zasób wiedzy z JS, lecz niestety mamy dopiero po 12 lat, więc ciekawe jak z głosem na nagraniach... Ale wyjdzie w praniu! Dzięki za miłe słowa ;)
komentarz 11 lutego 2019 przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)
Jeśli macie po 12 lat, to nagrajcie sobie parę próbek głosu i dajcie rodzinie/znajomym do odsłuchania i oceny :)
Dobrze ;)
komentarz 11 lutego 2019 przez Milesq Nałogowiec (32,020 p.)

@CyberDevelop, a na jakiej podstawie oceniacie swój zasób wiedzy? Nie podważam nic ale ocena własnych umiejętności - zwłaszcza kiedy widzisz ile jeszcze nie wiesz oraz w wyniku np efektu krugera-dunninga - jest bardzo trudna...

Są różne testy
komentarz 11 lutego 2019 przez Milesq Nałogowiec (32,020 p.)
Z jakich korzystaliście? Poziom jaki takie testy prezentują jest często słaby...

Podobne pytania

+3 głosów
2 odpowiedzi 588 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 291 wizyt
pytanie zadane 19 marca 2018 w Nasze projekty przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 667 wizyt

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...