• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

ZACZYTANI2019 - promocja w księgarni Helion

42 Warsaw Coding Academy
+8 głosów
554 wizyt
pytanie zadane 2 stycznia 2019 w Offtop przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)

Otrzymałem informację od wydawnictwa Helion o trwającej promocji z okazji akcji ZACZYTANI2019.

W ramach promocji w niższych cenach dostępne są ebooki. Zgodnie z przekazanymi mi informacjami przeceny sięgają nawet 85%. Akcja trwa w dniach 02-03 stycznia 2019, w ofercie znajdują się wszystkie dostępne ebooki wydawnictwa Helion i część oferty obcych wydawnictw.

Szczegóły na stronie promocji
(link zawiera program partnerski, link bez programu: tutaj)

Jeżeli ktoś ma ochotę nabyć jakieś ebooki, to myślę, że może to być dobra okazja, aby zdobyć coś w atrakcyjnej cenie. Jak wiadomo często w Helionie ceny bywają wyższe niż w innych księgarniach. Jednak może akurat w tej promocji ktoś znajdzie coś dla siebie i cena będzie korzystna, rabaty wydają się spore, stąd zdecydowałem się udostępnić informację.

Miłych zakupów :)

3
komentarz 2 stycznia 2019 przez shotokan Nałogowiec (39,660 p.)
Szkoda, że tylko ebooki... wolę książki :)
Mam ich już trochę i tak to jest, że niektóre zbierają kurz i czekają na przeczytanie :D
1
komentarz 2 stycznia 2019 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)

Szkoda, że tylko ebooki... wolę książki :)

popieram w 100% :) Choć w moim odczuciu najlepsze książki wydaje o'Reilly, szkoda, że w Polsce tak drogie są wersje oryginalne tych książek...

komentarz 2 stycznia 2019 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
Co kto lubi ;) Ja akurat właśnie wolę ebooki, bo nie zbierają kurzu i można mieć je zawsze i wszędzie ze sobą. Może na zwykłych ekranach się mniej wygodnie czyta względem papieru, ale na czytnikach z tego co próbowałem jest super, tyle że za mało czytam i jeszcze jakoś się nie zebrałem, aby sobie takowy kupić.
komentarz 2 stycznia 2019 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)

Ja akurat właśnie wolę ebooki

wyjdź... i nie wracaj :P

Miałem okazję raz pracować z czytnikiem kindle i powiem Ci, że w sumie spoko się czytało, choć akurat testowalem na książce kryminalnej, nie na podręczniku czy jakieś książce technicznej...

komentarz 2 stycznia 2019 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
Wyszedłem, ale jednak wróciłem Ci odpisać :p

Też testowałem Kindle niedawno u kolegi, chwilę bo chwilę, ale było przyjemnie i gdybym więcej czytał z pewnością bym kupił.
komentarz 3 stycznia 2019 przez CenterPL Pasjonat (19,070 p.)
Ja się właśnie przymierzam do kupienia Kindle. Czytam dużo papieru i to lubię, ale coraz częściej jeżdże i dźwiganie książek mi się nie uśmiecha :). Fakt jednak, że technicznej książki raczej bym nie kupił w wersji e-bookwej.
komentarz 3 stycznia 2019 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
Dlaczego akurat technicznej nie kupił byś jako ebooka? Czytniki mają jakiś problem, może z wyświetlaniem fragmentów kodu? Czy po prostu mniej wygodnie się wg Ciebie czyta?
komentarz 4 stycznia 2019 przez CenterPL Pasjonat (19,070 p.)
Jeśli mam być szczery, to nie wiem :) Może to moje uprzedzenie, po prostu wydaje mi się to mniej komfortowe - ogólnie czytanie kodu już papierowej ksiażki nie należy do najwygodniejszych. Może kiedyś się przekonam.
komentarz 4 stycznia 2019 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
Spoko, zapytałem z ciekawości.

BTW jakby ktoś był zainteresowany, ale spóźnił się z zakupami, to z tego co widzę przedłużyli promocję o jeden dzień - "after party".

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+7 głosów
1 odpowiedź 860 wizyt
pytanie zadane 17 maja 2018 w Offtop przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 254 wizyt
pytanie zadane 7 czerwca 2018 w Offtop przez Codeboy Stary wyjadacz (12,120 p.)
+3 głosów
1 odpowiedź 441 wizyt
pytanie zadane 26 października 2017 w Offtop przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)

93,377 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,529 komentarzy

62,727 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...