• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

AdSense - czy warto?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
165 wizyt
pytanie zadane 2 stycznia 2019 w Offtop przez adamwitek Nowicjusz (120 p.)
Kto korzysta z AdSense? Jakie najważniejsze zalety tego programu przeważają nad nim? Warto wybrać akurat ten spośród innych tego typu serwisów? Wiadomo chodzi o kasę.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2019 przez PanCaro Nowicjusz (220 p.)
AdSense najwięcej płaci z wszystkich sieci. AdSense jedynie przebijesz AdX'em lub własnym systemem reklamowym dla klientów.
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2019 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
Ja bym Ci bardziej radził uderzyć do np. jakieś agencji czy domu mediowego i zeby oni ustawiali reklamy bardziej konkretne... wg mnie lepiej się na tym wychodzi, te googlowe są ok ale jak masz naprawdę duży ruch. Ja korzystam z usług firmy Cormedia i jestem w miarę zadowolony, fajne jest to, że mnie w sumie w ogóle kwestia reklam nie interesuje, oni tworzą i generują kreacje, robią staty dla klientów itp. Ja jedynie musze w odpowiednie miejsca w kodzie przygotować "miejsce" i wystawiać fakturki :)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 348 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2019 w Offtop przez Dorian Bajorek 1 Początkujący (270 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 219 wizyt
pytanie zadane 9 listopada 2018 w Offtop przez lenaskow22 Nowicjusz (160 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 166 wizyt
pytanie zadane 18 września 2018 w Offtop przez Ravain Nowicjusz (120 p.)

92,979 zapytań

141,941 odpowiedzi

321,185 komentarzy

62,303 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...