• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Praca po technikum. Administracja sieci czego sie uczyć

0 głosów
1,188 wizyt
pytanie zadane 23 grudnia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez MrVether Nowicjusz (120 p.)
Witam jestem w 3 klasie technikum. Po technikum chce znaleźć prace i pracować jako administrator sieci. Mam bardzo dobre wyniki i sporo uczę się w domu jednak chce bardziej się ukierunkować właśnie pod tym względem. Serwis komputerów i urządzeń mam w małym palcu a jeśli chodzi o zarządzanie i konfigurowanie serwerów windows i linux nigdy nie sprawiało mi kłopotów zawsze znajdywałem i rozwiązywałem każdy problem. Ludzie chwalą mnie za "Logiczne myślenie informatyka" chodzi o umiejętność organizacji pracy i umiejętności szybkiego rozwiązywania problemów. Pytanie co do doświadczonych informatyków. Czego jeszcze uczyć się w domu żeby zdobyć prace co jest ważne dla pracodawców jak stać wyżej w piramidzie pracowników? Oprócz kwalifikacji w technikum zdobęde również uprawnienia SEP tak dodam tylko że to jedyne co da mi szkoła a ja chce od siebie dać o wiele więcej.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 23 grudnia 2018 przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)

Witaj polecam oglądnąć ten film rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości https://www.youtube.com/watch?v=xMoBbCvykSs Osobiście też pracuje jako administrator i dla pracodawcy dużym plusem jest posiadanie certyfikatu  CCNA

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 458 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 3,876 wizyt

93,604 zapytań

142,528 odpowiedzi

322,995 komentarzy

63,090 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...