• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

[UNITY] pierwsza gra, ocena

+4 głosów
847 wizyt
pytanie zadane 25 listopada 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez prok155 Nowicjusz (160 p.)
edycja 27 listopada 2018 przez prok155

Cześć wszystkim, niedawno stworzyłem gre w unity, została już opublikowana w sklepie. Chciałbym was prosić o ocene (w skali 0-10) i spostrzeżenia. prosze też o napisanie ewentualnych bugów jeśli takie występują, napiszcie co sądzicie o tej grze, krytyka mile widziana :) link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MobileApps7.TheBall

z góry dziękuje ;)

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 26 listopada 2018 przez wewtorek Użytkownik (760 p.)
No spoko
komentarz 27 listopada 2018 przez prok155 Nowicjusz (160 p.)
Dzięki. A jak oceniasz oprawe graficzną, efekty? i ogólnie mechanike gry, pomysł. coś byś poprawił? bardziej zależy mi na krytyce i wytknięciu błędów żeby w przyszłości ich nie popełniać
0 głosów
odpowiedź 2 grudnia 2018 przez domino105 Użytkownik (680 p.)
Fajna gra! Ładna oprawa graficzna i dobra mechanika gry! Pomysł nie bardzo oryginalny ale widać, że masz chęci! Efekty też ładne! Jestem na TAK!!! Chcesz to na priv możemy coś razem zdziałać!
komentarz 3 grudnia 2018 przez prok155 Nowicjusz (160 p.)
To dopiero pierwsza opublikowana gra, więc nie wszystko wyszło jak trzeba. Popełniłem mase błędów których już więcej nie popełnie i jeśli w przyszłości bede coś publikował, to na pewno wyjdzie mi to dużo lepiej. dzięki za komentarz :)
0 głosów
odpowiedź 2 grudnia 2018 przez Poczprogramista123 Bywalec (2,900 p.)
No ogolnie fajne. Ciekawi mnie twoja droga programowania ile ci to zajelo jaki jezyk. I Jak mniej wiecej wyglada proces "wrzucania" gierki do googleplay. Bd wdzieczny jak powiesz pare slow.
komentarz 3 grudnia 2018 przez prok155 Nowicjusz (160 p.)
Sam proces nie jest trudny, jedyne co musisz zrobić to założyć konto programisty i zapłacić 25$ (opłata jednorazowa, możesz publikować aplikacje do końca życia). A gra została napisana w unity w C#, tworzenie gry i publikacja trwały ponad miesiąc czasu :)
komentarz 4 grudnia 2018 przez Poczprogramista123 Bywalec (2,900 p.)
Ok. Jeszcze raz gratki.

Podobne pytania

+3 głosów
7 odpowiedzi 1,578 wizyt
pytanie zadane 5 czerwca 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez mix923 Początkujący (450 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 284 wizyt
pytanie zadane 16 września 2017 w OpenGL, Unity przez kacpx123 Początkujący (410 p.)
+1 głos
0 odpowiedzi 386 wizyt

93,425 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,646 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...